Volkan Demirel: 'Kızıma küfür ettiler'
"İçimizdeki memleket aşkıyla görev alıyoruz. Gerekirse milli takım için canımı veririm. Ama eşime ve kızıma edilen küfürler çileden çıkardı. Bunların hiçbirini hak etmiyoruz"
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.11.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 17.11.2014 14:43
Terim: Sen bilirsin
Volkan Demirel'in, kendisine edilen küfürlerin ardından, teknik direktör Fatih Terim'in yanına gittiği ve "Hocam sürekli bana küfür ediyorlar. Artık dayanamıyorum. Çocuk değiliz. Ben oynamak istemiyorum, çıkıyorum" dediği, Terim'in ise "Sen bilirsin Volkan... Senin kararın" diyerek milli futbolcuya destek verdiği öğrenildi. Maç öncesi ısınırlarken Volkan'a tepki göstererek, küfürler eden kale arkasındaki taraftarların, sadece Galatasaraylı futbolcuları tribünlere çağırarak, destekte bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ike karşılaştı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-lacivertliler, rakibini 3-0 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını flaş sözlerle değerlendirdi. İşte o yazılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, 14 Ekim Çarşamba günü Aston Villa ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Aston Villa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, karşılaşma öncesi hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü. Sabah Gazetesi Yazarı Ömer Üründül de Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını yorumladı. Üründül özellikle sarı lacivertli yıldız isme sert eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)