2021 yılının en fazla kazanan yıldızı Cristiano Ronaldo oldu! Messi ve Neymar...
2021-2022 sezonunda birçok yıldızın takımlarını değiştirmesinin ardından en çok kazanan futbolcu belli oldu. Barcelona'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi ve Juventus'tan ayrılarak eski takıma Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo arasında geçen bu rekabette kazanan Portekizli futbolcu Ronaldo oldu. 36 yaşındaki süperstar 2021 yılının en fazla kazanan ismi oldu. Ronaldo'nun gelirinin 125 milyon dolar olduğu öğrenildi. Onu 110 milyon dolarla Messi ve 90 milyon dolarla Neymar takip etti.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.09.2021 - 11:49
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu yıl en çok kazanan futbolcular listesinde ilk sırada yer aldı.
Forbes dergisinin maaş, sponsor gelirleri ve bonusları hesaba katarak hazırladığı listede, yaz transfer döneminde Juventus'tan ayrılarak eski takımı Manchester United'a dönen 36 yaşındaki Ronaldo, 125 milyon dolarla 2021 yılının en fazla kazanan futbolcusu oldu.
Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'e (PSG) transfer olan Arjantinli futbolcu Lionel Messi, 110 milyon dolar kazancıyla Ronaldo'nun ardından ikinciliği elde etti.
Paris Saint-Germain takımında forma giyen Brezilyalı Neymar, 95 milyon dolar geliriyle üçüncü sıraya yerleşti.
Bu yılın en fazla kazanan ilk 10 futbolcusu şöyle:
Futbolcu | Kulüp | Gelir (dolar) | |
---|---|---|---|
1 | Cristiano Ronaldo | Manchester United | 125 milyon |
2 | Lionel Messi | PSG | 110 milyon |
3 | Neymar | PSG | 95 milyon |
4 | Kylian Mbappe | PSG | 43 milyon |
5 | Muhammed Salah | Liverpool | 41 milyon |
6 | Robert Lewandowski | Bayern Münih | 35 milyon |
7 | Andres Iniesta | Vissel Kobe | 35 milyon |
8 | Paul Pogba | Manchester United | 34 milyon |
9 | Gareth Bale | Real Madrid | 32 milyon |
10 | Eden Hazard | Real Madrid | 29 milyon |
DİĞER HABERLER
-
Cork City ile Shelbourne, İrlanda Premier Ligi’nde karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ve futbolseverler, “Cork City Shelbourne maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek?” sorusunun yanıtını araştırıyor. Her iki takım da ligde kritik puanlar almak için sahada mücadele edecek. Canlı yayın saatleri, kanal bilgileri ve maç detayları haberimizde sizi bekliyor. -
İspanyol ekibi Barcelona Hollandalı orta saha oyuncusu Frenkie de jong'un sözleşmesini 2029'a kadar uzatma kararı aldı. İşte detaylar... -
Real Madrid, A Milli Takımımızın Gürcistan’ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Arda Güler’in fotoğrafını Turka Kocaeli Stadyumu etiketiyle yayınladı. Ayrıntılar şöyle... -
2025 Kasım ara tatili öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla bekleniyor. Ekim ayının ilerlemesiyle birlikte “Kasım ara tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?” soruları gündeme geldi. MEB 2025-2026 eğitim öğretim yılı takvimine göre, ilk ara tatil 10 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 14 Kasım Cuma günü sona erecek. Bu tarihler arasında öğrenciler, okul yoğunluğuna kısa bir ara vererek dinlenme imkânı bulacak. Peki, Okullarda ara tatil ne zaman, kaç gün?