Son dakika spor haberleri: Raphael Varane Manchester United'da
Son dakika spor haberi: Manchester United, uzun süredir gündeminde olan Real Madrid'in yıldız ismi Raphael Varane ile sözleşme imzaladı. İngiliz ekibi, Fransız stoper için 50 milyon euro bonservis bedeli ödedi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.07.2021 - 21:26
Manchester United, Raphael Varane transferi için Real Madrid ile prensip anlaşmasına varıldığını resmen duyurdu.
Manchester United, Raphael Varane için Real Madrid ile 50 milyon euro karşılığında el sıkıştı. İngiliz kulübünün Varane için ödeyeceği miktara bonuslar da eklenebilir.
Hafta sonuna kadar İngiltere'ye gitmesi beklenen Varane, sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni kulübüne imzayı atacak.
Manchester United, Varane ile henüz sürecinde başında anlaşmaya varmıştı. Fransız yıldızın kariyerine Premier Lig'de devam etme konusundaki ısrarı, Real Madrid'in yüksek bonservis inadını kıran faktör oldu.
DİĞER HABERLER
-
Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek amacıyla 15 Kasım akşamı düzenlenen özel maçta Filistin Milli Futbol Takımı ile Bask Bölgesi Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Stat hınca hınç dolarken taraftarlar Filistin bayrakları açtı, Gazze'ye destek tezahüratları yaptı. -
Real Madrid, A Milli Takımımızın Gürcistan’ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Arda Güler’in fotoğrafını Turka Kocaeli Stadyumu etiketiyle yayınladı. Ayrıntılar şöyle... -
Almanya ekibi Bayern Münih, Belçikalı teknik direktörü Vincent Kompany'nin sözleşmesini 2029'a kadar uzattı. İşte detaylar... -
PSG ile eski kaptanı Kylian Mbappe arasındaki hukuk savaşı, maaş ve sözleşme anlaşmazlıkları nedeniyle 700 milyon avroya ulaştı. İşte detaylar...