Son dakika spor haberleri: Giorgio Chiellini'den flaş ifadeler! "Tarih yazdık" | EURO 2020
Son dakika EURO 2020 haberleri... Avrupa Şampiyonası büyük bir heyecana sahne oldu. Türkiye'nin de yer aldığı A grubunu lider tamamlayan İtalya, finalde İngiltere'yi devirerek kupayı kazanan taraf oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan deneyimli savunmacı Giorgio Chiellini, "İstedik, tarih yazdık!" ifadesine yer verdi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.07.2021 09:07
- Güncelleme Tarihi: 12.07.2021 09:08
İtalya Milli Takımı'nın 37 yaşındaki yıldızı Giorgio Chiellini, finalin ardından çarpıcı ifadeler kullandı. Chiellini, "Birkaç damla gözyaşı döktüm. Hepimiz bu zaferi hak ettik. Bu yaşta kupa kazanmanın anlamı çok büyük. Mayıs ayının sonundan bu yana havada sihirli bir şeyler olduğunu söylüyorduk." dedi.
"ANA FAKTÖR KEYİF ALMAK"
Başarının sırrı sorulduğunda Chiellini, "Ana faktör oyundan keyif almak. İngilizlerin 2. dakikadaki soğuk yumruğuna rağmen oyunun geri kalanının hakimi olduk. İstedik, tarih yazdık, Avrupa şampiyonuyuz." ifadelerini kullandı.
DONNARUMMA'YA ÖVGÜ!
Chiellini, "Bizim elimizde Gigione var. Gigi Buffon'dan Gigio'ya geçtik. Hepimiz mutluyuz, İtalya'daki kutlamaları merakla bekliyoruz" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Okan Buruk'un yeni sezonda Şampiyonlar Ligi kadrosunda görmek istediği yıldız orta saha oyuncusu için Premier Lig devinden müjdeli haber geldi. İşte detaylar... -
Benjamin Sesko’yu destekleyecek yeni bir santrfor arayan Manchester United, Victor Osimhen'in yüksek maliyeti nedeniyle diğer forvet adaylarını belirledi. İşte o isimler... -
Wolverhampton'ın küme düşmesinin ardından ayrılığı gündeme gelen Joao Gomes için Galatasaray ve Atletico Madrid kozlarını paylaşıyor. Brezilyalı yıldızın transfer bedelinin 45 milyon euroya ulaşabileceği belirtilirken, iki takımın da yaptığı resmi teklifi İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar... -
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi.