Kanada 5-1 Bermuda (MAÇ SONUCU-ÖZETİ)
Son dakika spor haberleri: 2022 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Kanada evinde Bermuda'yı 5-1 mağlup etti. Kuzey Amerika Temsilcisinde forma giyen Beşiktaş'ın yıldızlar Atiba ve Larin 90 dakika forma giydi. Mücadelede Larin 3 gol kaydederek ülkesinin galibiyetinden büyük etki gösterdi. (BJK spor haberleri)
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.03.2021 08:35
- Güncelleme Tarihi: 26.03.2021 11:14
2022 Dünya Kupası elemeleri kapsamındaki grup maçlarının heyecanı sürüyor. Kuzey Amerika temsilcisi Kanada, Bermuda ile karşılaştığı gruptaki ilk maçını 5-1 kazandı. Ev sahibi takımın gollerini Cyle Larin (3), Richie Laryea ve Thep Corbeanu kaydetti.
Mücadelede öne çıkan isim, yaptığı hat-trick ile Beşiktaş'ın yıldız forveti Cyle Larin oldu. Bu arada yine siyah-beyazlıların Kanadalı kaptanı Atiba Hutchinson da maçta forma giydi.
Kanada; Surinam, Aruba, Cayman Adaları ve Bermuda'nın yer aldığı B Grubu'nda 3 puanla lider konumda bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer olan Faslı golcü Youssef En-Nesyri hava limanında çiçeklerle karşılandı. -
Real Madrid forması giyen milli yıldız Arda Güler, Elche ağlarına kendi yarı sahasından gönderdiği gol ile dünya spor basınında gündeme oturdu. 21 yaşındaki yetenekli futbolcunun tarihi golü "her neslin bir kere görebileceği türden bir gol" olarak nitelendirildi. İşte o ifadeler... -
İngiliz ekibi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, dünyanın çeşitli bölgelerinde masum insanların öldürülmesinin canını yaktığını ve buna karşı her zaman ayağa kalkacağını söyledi. -
Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Dusan Tadic ile Youssef En-Nesyri, Asya AFC Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda birbirlerine rakip oldular. Al Ittihad ile Al Wahda'nın karşılaştığı maçta kazananı 120+10'daki penaltı belirledi.