Bafetimbi Gomis Al Hilal-Al Ain maçında 4 gol kaydetti
Galatasaray'da oynadığı sürede gol kralı olan Bafetimbi Gomis takımının Al Ain ile oynadığı maça damga vurdu. Gomis mücadelede 4 gol kaydetti.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.02.2021 18:26
Suudi Arabistan Ligi'nin 17. haftasında Al Hilal, deplasmanda Al Ain'i 5-0 mağlup etti. Maçın yıldızı ise 4 gol atan Bafetimbi Gomis oldu.
Gomis, 3'ü penaltıdan olmak üzere toplam 4 gol atarken ligde bu sezon 17. maçında 12 gole ulaşmış oldu.
Galatasaray'ın eski forveti Bafetimbi Gomis, 9, 45 ve 56. dakikalarda penaltıdan topu ağlarla buluştururken 78. dakikada da kendisinin ve takımının 4. golünü attı. Al Hilal'in son golü ise 90+4. dakikada Al Dawsari'den geldi.
Fransız golcü, Galatasaray'dan sonra gittiği Al Hilal'de ilk sezonunda ligde 30 maçta 21, ikinci sezonunda da 29 maçta 27 gol atmıştı. Tecrübeli forvet, gollerinden sonra yine klasikleşen sevincini gerçekleştirdi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Okan Buruk'un yeni sezonda Şampiyonlar Ligi kadrosunda görmek istediği yıldız orta saha oyuncusu için Premier Lig devinden müjdeli haber geldi. İşte detaylar... -
Wolverhampton'ın küme düşmesinin ardından ayrılığı gündeme gelen Joao Gomes için Galatasaray ve Atletico Madrid kozlarını paylaşıyor. Brezilyalı yıldızın transfer bedelinin 45 milyon euroya ulaşabileceği belirtilirken, iki takımın da yaptığı resmi teklifi İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar... -
Benjamin Sesko’yu destekleyecek yeni bir santrfor arayan Manchester United, Victor Osimhen'in yüksek maliyeti nedeniyle diğer forvet adaylarını belirledi. İşte o isimler... -
Portekiz'in Demokratik Kongo karşısında yediği beraberlik golünün ardından Cristiano Ronaldo sinirlerine hakim olamadı.