Robinho eski takımı Santos ile sözleşme imzaladı
Ülkemizde hem Sivasspor hem Başakşehir formalarını giyen Brezilyalı yıldız isim Robinho'nun yeni takımı belli oldu. Sambacı eski takımı Santos ile sözleşme imzaladı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.10.2020 10:41
- Güncelleme Tarihi: 11.10.2020 13:13
Başakşehir ile sözleşmesi sona eren ve bir süredir boşta olan Robinho yeniden ülkesine döndü.
Kariyerinin son iki buçuk yılını Sivasspor ve Başakşehir formalarıyla Türkiye'de geçiren Robinho, altyapısından yetiştiği Santos ile beş aylık sözleşme imzaladı.
36 yaşındaki Brezilyalı forvet, bu imza ile dördüncü kez Santos'a dönmüş oldu.
Santos Kulübü sosyal medya hesabından bu transferi Michael Jordan'ın The Last Dance belgeseline atıfa bulunarak 'The Last Pedal' şeklinde duyurdu.
Daha önce Real Madrid, Manchester City ve AC Milan gibi dev kulüplerin formalarını giyen Robinho, bugüne dek kariyerinde çıktığı 670 maçta 197 kez rakip ağları havalandırdı.
Beş farklı ülkede şampiyonluk yaşadı
Real Madrid ile 2 kez İspanya'da, Milan ile 1 kez İtalya'da, Santos ile 2 kez Brezilya'da ve Guangzhou Evergrande ile 1 kez Çin'de şampiyonluk kupasını kaldıran Robinho, Başakşehir formasıyla koleksiyonuna Süper Lig'i de eklemişti.
DİĞER HABERLER
-
Suudi Arabistan ekibi Al Diriyah, Al Hilal'den Uruguaylı golcü futbolcu Darwin Nunez'i kiralık olarak renklerine bağladı. -
İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. -
Almanya Bundesliga 3. hafta maçında Eintracht Frankfurt, milli yıldız Can Uzun'un 2 gol attığı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. -
A Milli Takım'ımızın da A Ligi Grup 1'de mücadele edeceği UEFA Uluslar Ligi'nde 24 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında oynanacak 39 karşılaşma ATV, A Spor, A Para, A Haber ve A2'den futbolseverlerle buluşacak. İşte oynanacak 39 maçın kanal ve yayın saatleri...