Hakan Çalhanoğlu Kaan Ayhan tranferini açıkladı
A Milli Takımın ve Milan'ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu, çok özel açıklamalarda bulundu. Hedefinin efsane isimler arasına girmek olduğunu söyleyen Çalhanoğlu, lig değiştirmeyi de hiç düşünmediğini söyledi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.08.2020 - 17:18
- Güncelleme Tarihi: 03.08.2020 - 17:35
Pandemi sonrası büyük bir çıkış yapan Çalhanoğlu, kendisiyle ilgili merak edilenleri TRT Spor'da cevapladı.
Futbola ara verildiği dönemde beslenme konusunda hoca tuttuğunu vurgulayan 26 yaşındaki futbolcu, "Forvet arkası oynamayı seviyorum, kendimi en rahat hissettiğim yer orası" dedi.
Çok fazla eleştirildiğine de değinen milli oyuncu "Bütün çalıştığım hocalar beni hep oynattı. Maldini ya da Gattuso futboldan anlamıyor mu? Herkes bana güveniyor, kalitemi biliyor. Önüme bakıyorum ve çok da başarılıyım. Ben sadece sakatlandığım zaman 2-3 hafta oynamadım. Hiçbir zaman yedek kalmadım." ifadelerini kulandı.
Daha yeni başladığını ve gelecek sezon daha da başarılı olacağına inandığına belirten Çalhanoğlu geleceğiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
"Milan ile sözleşme konusunda görüşmeler oldu ama bilgi veremem. Ben futboluma odaklanıyorum, top menajerimde."
"PIOLI İLE DAHA AGRESİFİZ"
"Gattuso ile topu kaybedince geri çekiliyorduk. Top bizde değilken defansa çekiliyorduk. Pioli de ise top kaybedince direkt baskı yapıyoruz topu kapmak için. Pioli ile daha agresifiz. Bu ön plana çıkmamı sağladı. Stefano Pioli bana, 'Sen özgürsün, oyunu sen kuracaksın' diyor."
"Zlatan ve Rebic ile oyun içerisinde çok iyi anlaştığını dile getiren Hakan Çalhanoğlu, "Üçümüz de birbirimiz tanıyoruz ve kalitemizi biliyoruz." dedi.
"BEN MILAN'IN 10 NUMARASIYIM"
"Fatih Terim beni ilk Milli Takım'a alan kişi bana hep güvendi ve oynattı. Ama Şenol Güneş birkaç maç oynatmadı, kırgınım. Ben Milan'ın 10 numarasıyım.
A Milli Takım'da da Milan'daki gibi etkili olmak istiyorum, bana orada Milan'daki sorumluluğun verilmesi gerekiyor. Kalitemle, Milli takımda 10 numara oynayacak olan banko oyuncuyum."
''KAAN AYHAN SASSUOLO İLE GÖRÜŞÜYOR''
Kaan Ayhan'ı aradım, Sassuolo ile görüştüğünü söyledi. Serie A çok büyük ve kaliteli bir lig.
DİĞER HABERLER
-
İspanya LaLiga'nın 15. haftasında Real Madrid, deplasmanda konuğu olduğu Athletic Bilbao'yu 3-0'lık mağlup etti ve 3 maçlık galibiyet hasretini bitirdi. -
Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek amacıyla 15 Kasım akşamı düzenlenen özel maçta Filistin Milli Futbol Takımı ile Bask Bölgesi Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Stat hınca hınç dolarken taraftarlar Filistin bayrakları açtı, Gazze'ye destek tezahüratları yaptı. -
Almanya Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Union Berlin'le karşı karşıya gelen Bayern Münih rakibini 3-2 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı. -
PSG ile eski kaptanı Kylian Mbappe arasındaki hukuk savaşı, maaş ve sözleşme anlaşmazlıkları nedeniyle 700 milyon avroya ulaştı. İşte detaylar...