Ronaldinho hapis cezasını 4 yıldızlı otelde çekecek
Brezilyalı dünyaca ünlü eski yıldız Ronaldinho ve kardeşi Assis, sahte pasaport kullandığı gerekçesiyle Paraguay'da yakalanmış ve 6 ay hapse çarptırılmıştı. Daha sonra almış oldukları hapis cezası, 1.6 milyon Dolar kefaletle ev hapsine çevrilmişti. Brezilyalı iki kardeş cezalarının kalan yaklaşık 4.5 aylık kısmını 4 yıldızlı bir otelde geçirecek.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.04.2020 16:41
Sahte pasaport kullanarak Paraguay'a girmeye çalışmaktan dolayı yakalanan Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho ile kardeşi Assis Moreira, hapis cezasına çarptırılmıştı. İkili 32 gün cezaevinde kaldıktan sonra 1.6 milyon Dolar kefalet bedeli karşılığında serbest bırakıldı. Cezası ev hapsine çevrilen Ronaldinho ve kardeşi, Paraguay'ın başkenti Asuncion'da 4 yıldızlı bir otelde cezalarını tamamlayacak. Kaldıkları kral dairesinde havuz ve spor salonu da bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi. -
Wolverhampton'ın küme düşmesinin ardından ayrılığı gündeme gelen Joao Gomes için Galatasaray ve Atletico Madrid kozlarını paylaşıyor. Brezilyalı yıldızın transfer bedelinin 45 milyon euroya ulaşabileceği belirtilirken, iki takımın da yaptığı resmi teklifi İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar... -
Galatasaray'da Okan Buruk'un yeni sezonda Şampiyonlar Ligi kadrosunda görmek istediği yıldız orta saha oyuncusu için Premier Lig devinden müjdeli haber geldi. İşte detaylar... -
Portekiz'in Demokratik Kongo karşısında yediği beraberlik golünün ardından Cristiano Ronaldo sinirlerine hakim olamadı.