Higuain kartantinadan kaçmaya çalıştı!
Juventus'un 32 yaşındaki futbolcusu Gonzalo Higuain'in karantinadan kaçıp Arjantin'e gitmeye çalışırken polise yakalandığı iddia edildi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.03.2020 19:11
- Güncelleme Tarihi: 19.03.2020 19:31
Koronavirüs salgınının Avrupa'da en çok etkilediği ülke olan İtalya'da ilginç bir olay yaşandı. Juventus forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Gonzalo Higuain, ülkesi Arjantin'e kaçmak için havalimanına giderken, İtalyan polisi tarafından yakalanarak evine gönderildi. (fotomac.com.tr / DIŞ HABERLER)
Serie A devi Juventus'ta forma giyen Gonzalo Higuain'in koronavirüs karantinasından kaçma planı tutmadı... İtalyan Repubblica'da yer alan habere göre Higuain, ülkesi Arjantin'e kaçmak için havalimanına giderken, polis tarafından yakalandı.
Higuain negatif çıkan koronavirüs testini gösterse de polisleri ikna edemedi ve evine gönderildi. Haberde, Arjantinli futbolcunun ailesini çok özlediği için ülkesine dönmek istediği ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Suudi Arabistan ekibi Al Diriyah, Al Hilal'den Uruguaylı golcü futbolcu Darwin Nunez'i kiralık olarak renklerine bağladı. -
Wolverhampton'ın küme düşmesinin ardından ayrılığı gündeme gelen Joao Gomes için Galatasaray ve Atletico Madrid kozlarını paylaşıyor. Brezilyalı yıldızın transfer bedelinin 45 milyon euroya ulaşabileceği belirtilirken, iki takımın da yaptığı resmi teklifi İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar... -
Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi, yakında vizyona girecek olan yeni Spider-Man filminin tanıtımında boy gösterdi. -
Benjamin Sesko’yu destekleyecek yeni bir santrfor arayan Manchester United, Victor Osimhen'in yüksek maliyeti nedeniyle diğer forvet adaylarını belirledi. İşte o isimler...