Higuain kartantinadan kaçmaya çalıştı!
Juventus'un 32 yaşındaki futbolcusu Gonzalo Higuain'in karantinadan kaçıp Arjantin'e gitmeye çalışırken polise yakalandığı iddia edildi.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.03.2020 - 19:11
- Güncelleme Tarihi: 19.03.2020 - 19:31
Koronavirüs salgınının Avrupa'da en çok etkilediği ülke olan İtalya'da ilginç bir olay yaşandı. Juventus forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Gonzalo Higuain, ülkesi Arjantin'e kaçmak için havalimanına giderken, İtalyan polisi tarafından yakalanarak evine gönderildi. (fotomac.com.tr / DIŞ HABERLER)
Serie A devi Juventus'ta forma giyen Gonzalo Higuain'in koronavirüs karantinasından kaçma planı tutmadı... İtalyan Repubblica'da yer alan habere göre Higuain, ülkesi Arjantin'e kaçmak için havalimanına giderken, polis tarafından yakalandı.
Higuain negatif çıkan koronavirüs testini gösterse de polisleri ikna edemedi ve evine gönderildi. Haberde, Arjantinli futbolcunun ailesini çok özlediği için ülkesine dönmek istediği ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek amacıyla 15 Kasım akşamı düzenlenen özel maçta Filistin Milli Futbol Takımı ile Bask Bölgesi Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Stat hınca hınç dolarken taraftarlar Filistin bayrakları açtı, Gazze'ye destek tezahüratları yaptı. -
talya Kupası son 16 turu maçında Inter, evinde konuk ettiği Venezia'y 5-1'lik farklı skorla geçti ve çeyrek finale yükseldi. -
PSG ile eski kaptanı Kylian Mbappe arasındaki hukuk savaşı, maaş ve sözleşme anlaşmazlıkları nedeniyle 700 milyon avroya ulaştı. İşte detaylar... -
Almanya Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Union Berlin'le karşı karşıya gelen Bayern Münih rakibini 3-2 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı.