La Liga en az 2 hafta askıya alındı
İspanya La Liga’da önümüzdeki iki haftada oynanması planlanan karşılaşmalar, Kraliyet Kararnamesi’ndeki tedbirlere uygun olarak koronavirüs nedeniyle askıya alındı.
- Dünyadan Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.03.2020 - 14:34
- Güncelleme Tarihi: 12.03.2020 - 14:55
La Liga'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 2'nci, 3'üncü liglerin yanı sıra futsal ve kadın futbol liglerindeki maçların ertelenmesinin ardından La Liga Santander ve La Liga SmartBank'ta önümüzdeki iki haftada oynanması planlanan karşılaşmaların da koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla askıya alındığı bildirildi.
REAL MADRİD BASKETBOL TAKIMINDA BİR OYUNCUDA KORONAVİRÜS
Real Madrid kulübü, basketbol takımındaki bir oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
İspanyol ekibininin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Basketbol takımından bir oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildiriyoruz. Bu dakikadan itibaren, aynı tesisi kullanan basketbol ve futbol takımlarımız karantinaya alındı" ifadeleri kullanıldı.
DİĞER HABERLER
-
Almanya ekibi Bayern Münih, Belçikalı teknik direktörü Vincent Kompany'nin sözleşmesini 2029'a kadar uzattı. İşte detaylar... -
İspanyol ekibi Barcelona Hollandalı orta saha oyuncusu Frenkie de jong'un sözleşmesini 2029'a kadar uzatma kararı aldı. İşte detaylar... -
Real Madrid, A Milli Takımımızın Gürcistan’ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Arda Güler’in fotoğrafını Turka Kocaeli Stadyumu etiketiyle yayınladı. Ayrıntılar şöyle... -
2025 Kasım ara tatili öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla bekleniyor. Ekim ayının ilerlemesiyle birlikte “Kasım ara tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?” soruları gündeme geldi. MEB 2025-2026 eğitim öğretim yılı takvimine göre, ilk ara tatil 10 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 14 Kasım Cuma günü sona erecek. Bu tarihler arasında öğrenciler, okul yoğunluğuna kısa bir ara vererek dinlenme imkânı bulacak. Peki, Okullarda ara tatil ne zaman, kaç gün?