VakıfBank 3-1 Maritza Plovdiv (MAÇ SONUCU-ÖZET)
CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. etap son maçında temsilcimiz VakıfBank, Maritza Plovdiv ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.02.2021 22:16
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, Polonya'da düzenlenen 2021 CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu 2'nci Ayak 6'ncı ve son maçında Bulgaristan ekibi VC Maritza Plovdiv'i 25-11, 25-20, 25-27 ve 25-14'lük setlerle 3-1 yenerek grubunda namağlup lider oldu ve çeyrek finale yükseldi. Sarı siyahlılar, CEV Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 12'nci kez çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.
DİĞER HABERLER
-
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Çin'de düzenlenen Wuhan Açık'ın ilk turunda Kazak rakibi Yulia Putintseva'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Milli sporcu Safiye Temizdemir, Yunanistan'da devam eden Avrupa Plak Atışları Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. -
Milli sporcumuz Ahmet Yağan, ABD'de düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. -
Jumping Jack nasıl yapılır?