Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi açıklandı!
Beşiktaş ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Kritik randevu öncesi VAR koltuğunda oturacak hakem belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Fenerbahçe haberleri (BJK FB spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.11.2025 - 11:59
- Güncelleme Tarihi: 02.11.2025 - 12:01
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Dev derbi öncesi VAR koltuğunda oturacak hakem açıklandı.
TFF'den yapılan duyuruya göre; Beşiktaş - Fenerbahçe maçının VAR'ı Sarper Barış Saka oldu. AVAR'da ise Serkan Çimen ve Oğuzhan Çakır yer alacak.
ALİ YILMAZ DÜDÜK ÇALACAK
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Dolmabahçe'de oynanacak derbide hakem Ali Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Hakan Yemişken yapacak. Maçın 4. hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer aldığı öne sürülen Duvan Zapata hakkında Torino Başkanı Urbano Cairo’dan net bir açıklama geldi. İtalyan başkan, transfer iddialarını doğrulamadı. İşte Cairo'nun açıklaması... (BJK spor haberleri) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine Nottingham Forest'ın Fransız golcüsü Arnaud Kalimuendo gelmişti. Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un Fransız golcü için resmi temaslara başladığı iddia edildi. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında flaş bir takas iddiası gündeme geldi. İşte detaylar... (BJK FB spor haberi) -
Beşiktaş'ın eski futbolcularından Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal'ın kadro dışı kalması hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.