TRANSFER HABERİ: Beşiktaş'a Belçikalı stoper! Disasi olmazsa o isme gidilecek
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da talebi üzerine defansa takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş'ta listenin ilk sırasında Axel Disasi yer alıyor. Siyah-beyazlılar Disasi olmazsa Belçikalı yıldıza gidecek. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.10.2025 - 06:40
Beşiktaş'ın bu sezon en çok problem yaşadığı mevki savunma... Siyahbeyazlı takım bu sezon sadece Kayserispor maçında kalesini gole kapayabildi. Özellikle bireysel hatalardan yenilen goller, teknik direktör Sergen Yalçın'ın tepkisini çekmişti. Deneyimli çalıştırıcının yönetimle yaptığı istişareden savunma ve orta sahaya takviye kararı çıktı. Yönetimin Chelsea forması giyen Axel Disasi'yi ocakta kadroya katmak için Premier Lig deviyle masaya oturması bekleniyor.
RESMİ TEKLİF YAPILMIŞTI
Fotomaç'ın haberine göre, kesici ve top tekniği özelliğiyle öne çıkan Fransız stoperin transferinde aksilik yaşanırsa rota Leicester City'de futbol kariyerini sürdüren Wout Faes'e çevrilecek. Yaz transfer döneminde Belçikalı savunmacı için resmi adım atan siyah-beyazlı yönetim, 27 yaşındaki oyuncunun transferini noktalamak için Leicester City yönetimiyle görüşmelere başlayacak. Ndidi'yi Leicester'dan transfer eden Beşiktaş'ın İngiliz ekibiyle iyi ilişkileri bulunuyor.
WILFRIED NDIDI'NIN ESKİ TAKIM ARKADAŞI
Wout Faes Beşiktaş'ın yazın kadrosuna kattığı Wilfried Ndidi ile birlikte top oynadı. Hava toplarında oldukça etkili, pozisyon bilgisi iyi olan bir stoper. Tecrübeli futbolcu, liderlik vasfına sahip ve takım arkadaşlarını yönlendiren bir karakter olarak öne çıkıyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar başladı. Siyah-beyazlılarda yönetim, yaz transfer döneminde de transfer edilmek istenen Nicolas Raskin için tekrar devreye girdi. İşte detaylar... | Son dakika Spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 18 Ekim Cumartesi günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek Beşiktaş bir günlük iznin ardından çalışmalarına devam etti. -
Beşiktaş'ta son dönemde yedek kulübesine çekilen Paulista için Brezilya'dan sürpriz bir iddia ortay atıldı. Haberde ara transfer döneminde teklif yapılacağı öğrenildi. -
Beşiktaş, ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın onay verdiği Gürcü yıldız Zuriko Davitashvili, siyah-beyazlıların öncelikli hedefi oldu. Başkan Serdal Adalı, transfer için Saint Etienne kulübüyle temasa geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...