Beşiktaş'ın yeni transferi Orkun Kökçü İstanbul'da!
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak siyah-beyazlıların yeni transferi Orkun Kökçü, İstanbul'a ayak bastı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.07.2025 18:16
- Güncelleme Tarihi: 12.07.2025 20:14
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta önemli gelişmeler yaşanıyor.
Son olarak siyah-beyazlı taraftarların sabırsızlıkla beklediği Orkun Kökçü, İstanbul'a geldi.
Yıldız ismin ilk açıklamaları ise şu şekilde;
"BEŞİKTAŞ BENİM AİLEM"
"Çok heyecanlı ve duygusalım şu anda. Çok mutluyum. Beşiktaş benim ailem. Aileme kovuştum. Şampiyonluklara oynayacağız. Herkes bundan emin olsun. Beşiktaş taraftarları emin olsun. Çok iyi kadro kuruyoruz. Beşiktaş için her şeyimizi vereceğiz."
Futbolcunun transferine dair Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı da açıklamalarda bulundu.
"İNŞALLAH UZUN YILLAR BEŞİKTAŞ'A HİZMET EDER"
"Orkun Kökçü, yuvasına hoş geldi. Kendisine, ailesine dik duruşları için teşekkür ediyorum. Bizim gibi çok kararlıydılar. Zor şeyler, kararlılığınızı gösterdiğinizde başarıya ulaşıyor. Camiamız için hayırlı olsun. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet eder. Hep birlikte çok başarılar yaşarız. Hepimize hayırlı olsun. Amsterdam'da da ciddi bir taraftar bizi yolcu etti. Onlara teşekkür ederim. Orkun'un seveni ve destekleyeni çok. İnşallah bizimle birlikte güzel günler geçirecek.
Futbolcu, İstanbul'da siyah-beyazlı taraftarlara ilk 3'lüsünü çektirdi.
İŞTE O GÖRÜNTÜLER:
İMZA TÖRENİ SAATİ BELLİ OLDU!
Beşiktaş, Orkun Kökçü için yarın saat 20.30'da Tüpraş Stadyumu'nda taraftarlara açık imza töreni düzenleneceğini açıkladı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Kocaelispor maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem kararına tepki gösterdi. -
Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Kocaelispor ise oynadıkları Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonla ilgili sert açıklamalarda bulundu. -
A Spor'un usta yorumcusu ve eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan Süper Lig 7. hafta maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonu 90+1 programında değerlendirdi. Çulcu pozisyon için "Vlahovic'e atılan tokat elin illegal kullanımına girer. Pozisyon içerde. Tartışmasız penaltı ve sarı kart olmalıydı şeklinde konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu sonuçla puanını 15'e yükselten Beşiktaş, ligde ikinci sıraya yerleşti. Fotomaç gazetesi yazarları, Beşiktaş-Kocaelispor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (BJK Spor haberleri)