TRANSFER HABERİ: Beşiktaş'a sürpriz golcü! Almanya'dan gelecek
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, flaş bir kararla rotayı Almanya’ya çevirdi. Bu doğrultuda siyah beyazlıların, Wolfsburg’un genç golcüsü Tiago Tomas'ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.03.2025 - 06:40
Gelecek sezonun transfer planlamasını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Fotomaç'ın haberine göre, siyah-beyazlıların, Bundesliga'da Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Wolfsburg'un genç santrforu Tiago Tomas'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Hızı ve tekniğinin yanı sıra fiziksel anlamda da gayet iyi bir futbolcu olan 22 yaşındaki forvet, bu sezon takımı adına forma giydiği 23 karşılaşmada rakip fileleri 6 kez sallarken, 2 de asist yaptı. Tomas'ın Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı söyleniyor.
İSABETLİ ŞUTLARI VAR
1.80 boyundaki Portekizli futbolcunun durumu hakkında bilgi alan siyahbeyazlı yöneticiler, Solskjaer'in raporu doğrultusunda resmi temaslara başlamaya hazırlanıyor. Genç futbolcunun Alman basınında kaleyi bulan isabetli şutları sık sık gündeme gelirken, Wolfsburg'da bu sezon bu kategoride Tiago Tomas'tan daha iyi bir istatistiğe sahip oyuncu çok az olduğu belirtiliyor. Özellikle Stuttgart'ta iken her 3 şutundan birinin ağlarla buluştuğu kaydedildi. Tomas'ın güncel piyasa değeri 9 milyon euro.
DİĞER HABERLER
-
Devre arasında kaleci eklemesi yapmak isteyen Beşiktaş'ta, Filip Jorgensen transferi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Danimarkalı file bekçisinin menajerinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. İşte detaylar... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Beşiktaş GAİN, Aliağa Petkim Spor'u Jonah Mathews'ın son saniye üçlüğü ile 75-72 mağlup etti. -
Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında flaş bir takas iddiası gündeme geldi. İşte detaylar... (BJK FB spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine Nottingham Forest'ın Fransız golcüsü Arnaud Kalimuendo gelmişti. Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un Fransız golcü için resmi temaslara başladığı iddia edildi. İşte detaylar... (BJK spor haberi)