Beşiktaş'ın 1 numaralı favori teknik direktörü belli oldu!
Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın görüşmesinden olumlu sonuç çıkmayınca siyah beyazlılar farklı teknik direktör adaylarına yöneldi. Listedeki ilk isim Kovac, alternatifi ise Terzic olacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.01.2025 - 06:40
Camianın beklediği isim Sergen Yalçın ile anlaşma sağlanamayınca Başkan Adalı ve ekibi takımı çok ünlü bir hocaya teslim etme kararı aldı. Fotomaç'ın haberine göre, yabancı adaylar listesinde Slaven Bilic, Niko Kovac ve Edin Terzic isimleri yer alıyor. Ertuğrul Sağlam, İbrahim Üzülmez, Mehmet Özdilek ve Tayfun Korkut Türk ve Beşiktaş'ta futbol oynamış kişiler olarak göze çarpıyor. Bu teknik adamlar olur ise bu sezon ve önümüzdeki yıllar için düşünülüyor. Eğer bu isimler net bir cevap vermez ise Serdar Topraktepe, Tamer Tuna veya Sınan Kaloğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma yoluna gidilecek.
YÖNETİM NOKTA ATIŞI YAPACAK
Siyah beyazlı yönetim listedeki isimlerle görüşme yapmak için kolları sıvadı. İlk isim Başkan Adalı'nın da çok inandığı Niko Kovac olacak. Eintracht Frankfurt, Bayern Münih ve Wolfsburg tecrübeleri Niko Kovac'ı en güçlü aday haline getiriyor. Diğer bir isim ise Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde Slaven Bilic'in de yardımcılığını yapan ve şu anda boşta olan Terzic görünüyor. Siyah-beyazlı taraftar ile iyi bir iletişim kuran Slaven Biliç ise listenin 3. sırasında. Tayfun Korkut Türk adaylar arasında ilk sırada yer alıyor. Taraftarlar ise teknik direktör işinin bir an önce bitirilmesini istiyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. -
Süper Lig'in 14. haftasında oynanan maçta Beşiktaş, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-0 mağlup etti. Fotomaç Gazetesi yazarları, Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi) -
Kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta 3 kez ağları havalandıran El Bilal Toure, sezon sonuna kadar 12 gol daha atması durumunda sözleşmesindeki özel madde devreye girecek. Siyah-beyazlılar böylelikle 15 milyon euro karşılığında 24 yaşındaki Malili oyuncunun bonservisini alabilecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, 2-0 Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlanan Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.