Beşiktaş'ta Al-Musrati İstanbul'a geldi! İşte ilk sözleri
Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati, İstanbul'a geldi. Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Al-Musrati, "Harika bir his. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte ve büyük taraftarının önünde oynamak çok büyük mutluluk olacak. Ben elimden geleni yapacağım. Yüzde yüzümü vereceğim. Taraftarımızı mutlu etmeye çalışacağım. Beni ilk arayan Fernando Santos'tu, kendisiyle çalışma konusunda büyük heyecan duyuyorum." ifadelerini kullandı. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.02.2024 - 21:27
- Güncelleme Tarihi: 09.02.2024 - 21:50
Beşiktaş'ın yeni transferi Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati, İstanbul'a geldi.
Özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Libyalı oyuncuyu, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile kulübün yöneticilerinden Kaan Şakul karşıladı.
Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Al-Musrati, "Harika bir his. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte ve büyük taraftarının önünde oynamak çok büyük mutluluk olacak. Ben elimden geleni yapacağım. Yüzde yüzümü vereceğim. Taraftarımızı mutlu etmeye çalışacağım. Beni ilk arayan Fernando Santos'tu, kendisiyle çalışma konusunda büyük heyecan duyuyorum." ifadelerini kullandı.
Hüseyin Yücel de önemli bir ismi kadrolarına kattıklarını belirterek şöyle konuştu:
"Bugün ikinci transferimizi indiriyoruz, gerçekten çok mutluyuz. Ülkemize ve Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun. Güzel günler Beşiktaş taraftarını bekliyor. Bugüne kadar sabrettiler inşallah süper olacak. İki taraf da çok istedi. Burada kimsenin hakkını yiyemem Kaan ağabeyimiz sürecin içindeydi ve çok büyük çaba sarf etti. Ondan dolayı teşekkür ediyorum."
Yöneticiler ile birlikte kartal pozu veren Al-Musrati, açıklamalarının ardından özel araçla alandan ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta son dönemde yedek kulübesine çekilen Paulista için Brezilya'dan sürpriz bir iddia ortay atıldı. Haberde ara transfer döneminde teklif yapılacağı öğrenildi. -
Beşiktaş, ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın onay verdiği Gürcü yıldız Zuriko Davitashvili, siyah-beyazlıların öncelikli hedefi oldu. Başkan Serdal Adalı, transfer için Saint Etienne kulübüyle temasa geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Ara transfer döneminde orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Jefferson Lerma için yeniden devrede. Siyah beyazlılar, yıldız futbolcu için ocakta Crystal Palace’ın kapısını bir kez daha çalacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 18 Ekim Cumartesi günü Gençlerbirliği'ni konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar...