Beşiktaş'ı Semih Kılıçsoy sırtlıyor!
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u Semih Kılıçsoy'un attığı gollerle 2-0 yendi. Siyah-beyazlıların genç yıldızı böylelikle son 7 maçta 7 gol kaydetmiş oldu. | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.02.2024 - 21:09
Beşiktaş'ın 18 yaşındaki futbolcusu Semih Kılıçsoy, Trabzonspor karşısında attığı gollerle Süper Lig'deki gol sayısını 7'ye çıkardı. Genç oyuncu, ligde siyah-beyazlıların en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Bu müsabakada siyah-beyazlıların golü 44 ve 62. dakikalarda Semih Kılıçsoy'dan geldi. Ligdeki son 7 maçında 7. golünü kaydeden Semih, siyah-beyazlıların en golcü oyuncusu konumunda yer alıyor.
Genç futbolcu; Hatayspor, Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük maçlarında 1'er, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor karşılaşmalarında da 2'şer kez ağları havalandırdı.
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer döneminde kadrosuna bir orta saha takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş, Juventus forması giyen Weston McKennie için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte olası teklifin ve sözleşmenin detayları... -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Sol bek transferi için Lazio forması giyen Nuno Tavares için şartları zorlayan Beşiktaş, bir diğer aday Lucas Piton'un transferinden vazgeçti. İşte detaylar... -
Transferde gaza basma kararı alan Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’ın 1 numaralı tercihi Emmanuel Agbadou ile 3.5 yıllık sözleşme için anlaştı. Wolverhampton’la yapılan bonservis pazarlığında da aradaki fark iyice azaldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş için dikkat çeken bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Siyah-beyazlıların yıldız golcüsü Tammy Abraham'ı Aston Villa'nın gündemine aldığı, İngiliz ekibinin teknik direktörü Unai Emery'nin, Abraham'ı kadrosunda görmek istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK SPOR HABERİ)