Beşiktaş'tan Aiham Ousou bombası! O teklif ortaya çıktı
Beşiktaş'ta ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Savunma hattına takviye yapmak isteyen Kartal'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Siyah beyazlıların, Çekya Ligi takımlarından Slavia Prag'da boy gösteren Aiham Ousou'yu kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Yönetimin, 23 yaşındaki defans için yaptığı teklif de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.01.2023 - 09:19
- Güncelleme Tarihi: 24.01.2023 - 09:21
Beşiktaş'ta stoper çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlılar, birçok isimle görüşse de henüz savunma hattına bir takviye yapmadı.
Temaslarını sürdüren yönetimin gündemine sürpriz bir isim geldiği bildirildi.
İsveç basınında yer alan habere göre Kartal, Slavia Prag forması giyen 23 yaşındaki stoper Aiham Ousou'yu kadrosuna katmak istiyor.
Beşiktaş'ın, Suriye asıllı İsveçli defans için kulübüne zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. Siyah beyazlıların toplamda 3.6 milyon Euro'luk bir paket teklif sunduğu belirtildi.
Ancak şampiyonluk yarışında iddialı konumda bulunan Prag'ın, oyuncuyu bırakmak istemediği ve 5.5 milyon Euro talep ettiği kaydedildi.
Aiham Ousou bu sezon Çekya Ligi'nde 21 maça çıktı. Başarılı isim bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistle oynadı. Güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro olan Ousou'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Aiham Ousou kariyerinde Hacken, GAIS, AFC Eskilstuna ve Västra Frölunda gibi takımlarda da forma giymişti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş 2 yabancı genç oyuncu kontenjanından birini savunmaya ayırdı. Siyah-beyazlılar, Real Madrid'in genç yeteneği Raul Asencio için Real Madrid'in kapısını çaldı. Yöneticiler sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 22 yaşındaki stoper için kiralama teklifi yaptı. Eflatun-beyazlı takımın genç oyuncunun mukavelesini uzatıp transfere izin vereceği öğrenildi. -
Beşiktaş son dakika transfer haberleri: Beşiktaş yönetimi, eski takımı Athletic Bilbao'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Aymeric Laporte için harekete geçti. İşte detaylar... (BJK Spor haberleri) -
Beşiktaş, sağ kanat için Cerny hamlesi yaparken şimdi de sol tarafa dünya yıldızını getirmek istiyor. Siyah beyazlılar bu noktada Mane için girişimde bulunacak. -
Sol kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah beyazlılar, Gürcü futbolcu Zuriko Davitashvili'yi kadrosuna katmak için görüşmelere hız verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)