Beşiktaş'ta antrenmanı başkan Ahmet Nur Çebi izledi!
Süper Lig'in 18'inci haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ediyor. Siyah beyazlı takımın hazırlıklarını başkan Ahmet Nur Çebi takip etti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.01.2023 17:49
Beşiktaş, Süper Lig'in 18'inci haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idmanı; Başkan Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da takip etti.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. 5'e 2 pas ve şut çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile sona erdi.
Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Celtic maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten İtalyan çalıştırıcı, rakibin puan ihtiyacına dikkat çekerek Orkun Kökçü'nün süre alabileceğini açıkladı. -
Beşiktaş maçı öncesi Celtic'in deneyimli stoperi Liam Scales, takımın içinde bulunduğu zor döneme ilişkin açıklamalarda bulundu. Taraftarların hayal kırıklığının farkında olduklarını belirten İrlandalı futbolcu, sorumluluk alarak kötü gidişatı tersine çevirmek ve galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. -
Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Hyeon-Gyu Oh, eski takımı Celtic'e karşı oynayacağı maç öncesinde duygusal açıklamalarda bulundu. Celtic'in kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Gol attığımda ağlayabilirim bile" ifadelerini kullandı. -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında 5 Kasım Perşembe günü Celtic ile oynayacağı karşılaşma için İskoçya'ya gitti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)