Beşiktaş'ta Ghezzal'ın yerine sürpriz aday!
Beşiktaş'ta devre arası transfer çalışmaları kapsamında gündeme sürpriz bir isim geldi. Siyah-beyazlılar özellikle Ghezzal'ın yokluğunda oynayabilecek bir ismin peşine düştü. İşte son detaylar... BJK SPOR HABERLERİ
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.11.2022 06:40
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, Rachid Ghezzal'ın dönüşüne kadar oyun kurucu bir kanat oyuncusu arıyor.
Bu gelişme sonrası menajerler pek çok futbolcuyu Beşiktaş'a önerdi.
Bu isimlerden sonuncusu Ajax'la sözleşmesini feshettikten sonra yaz transfer döneminde kendisine takım bulamayan Zakaria Labyad oldu.
Hollanda doğumlu 29 yaşındaki Faslı oyuncu Nisan ayında geçirdiği diz sakatlığı yüzünden aylarca sakat kaldı.
Bu yüzden de Dünya Kupası'nda forma giyme şansı elde edemedi.
Labyad'ı Beşiktaş'a öneren İngiliz menajer, siyah-beyazlı yetkililere oyuncunun tüm sağlık raporlarını sundu.
Siyah-beyazlıların sağlık heyeti raporları inceleyecek ve sorun çıkmazsa Beşiktaş'ın ayarladığı klinikte sağlık kontrolünden geçecek.
Eğer sorun çıkmazsa yapılan kontrollerin ardından İstanbul'a davet edilecek.
Oyuncunun menajerinin talebi 6 aylık artı 1 yıllık sözleşme...
ZAKARIA LABYAD KİMDİR?
Zakaria Labyad, 9 Mart 1993'te Hollanda'nın Utrecht kentinde dünyaya geldi.
Futbola Elinkwijk altyapısında başlayan oyuncu, daha sonra PSV'nin alt yaş kategorilerinde forma giydi.
2012 yazında Sporting'e 900 bin Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Daha sonra kiralık olarak sırasıyla Vitesse ve Fulham'da top koşturdu.
2016 yazında Sporting ile sözleşmesi biten Labyad, Ocak 2017'te Utrecht ile sözleşme imzaladı. Burada 1.5 sezon forma giyen oyuncu 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Ajax'ın yolunu tuttu.
2022 yazında sözleşmesi biten Labyad, bir kulüple anlaşmadı ve bonservisi elinde bulunuyor.
29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro...
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Hoffenheim ile karşılaşacak olan temsilcimiz Beşiktaş'ta Alexander Nübel, Alman basınına açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş ve Hoffenheim'ın eski futbolcularından Andreas Beck, Alman kulübünün resmi yayın organına konuştu. Beck, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşacak olan Hoffenheim'ı uyardı ve "Beşiktaş'la karşılaşmak için pek uygun bir zaman değil." ifadelerini kullandı. -
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu. -
Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Tiago Djalo bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. 26 yaşındaki stoper özellikle teknik direktör Vincenzo Italiano'nun göreve gelmesiyle birlikte büyük değişim yaşadı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)