Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Hatayspor maçı öncesi konuştu!
Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesinde siyah beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu. Hakemler hakkında konuşan Çebi, Galatasaray derbisi öncesi de flaş ifadeler kullandı. İşte o sözler...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.10.2022 13:31
- Güncelleme Tarihi: 24.10.2022 14:50
Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesinde siyah beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER
"Herkesin hakemle ilgili serzenişi oldu. '1 yıl önce bu hakemleri değiştirelim, yenisi gelsin' demiştim. Gönderilen arkadaşlar geri geldi. O zaman şimdi zamanı değil diyenler şimdi şikayet ediyor."
"Ben daha önce hakemler değişmeli demiştim. Birkaçı değişse de daha sonra geri getirildiler. Bunu anlamlandıramıyorum. Eski hakemlerin dönmesine kimse ses çıkarmadı, şimdi bağırmak için geç kaldılar ve sürekli serzenişte bulunuyorlar."
BEŞİKTAŞ'TAN GALATASARAY AÇIKLAMASI
"Yapılan bir yanlışa müdahale etmezsen yarın bu sizin de başınıza gelir. Galatasaray da şu anda bunu yaşıyor. Bu açıklamaların derbi öncesi hakemleri etkileyecek şekilde yapılmamasını diliyorum."
"Birinin bugün canı yandı diyerek, eyyamcılık yapıp, sonraki maçta o takıma sahip çıkmak gibi bir sonuçla umarım karşılaşmayız."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasının açılış maçında Beşiktaş, sahasında Erzurumspor FK'yı konuk etti. Karşılaşmadan 3-0'lık skorla galip ayrılan siyah-beyazlılar, serisini sürdürdü. Spor yazarları mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirirken hakem kararlarını da eleştirdi. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Erzurumspor FK'yi 3-0 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. -
Beşiktaş, Erzurumspor FK galibiyetinin ardından maçta yaşanan tartışmalı pozisyonlara dikkat çekti. Siyah-beyazlılar, sosyal medya paylaşımında hakem kararlarına göndermede bulundu. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Erzurumspor FK galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Derbi sonrası alınan galibiyetin önemine vurgu yapan İtalyan çalıştırıcı, takımın her geçen gün geliştiğini ve milli araya iyi bir şekilde girmek istediklerini söyledi.