Beşiktaş Karagümrük maçı sonrası Valentin Rosier: Her şey muazzamdı!
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Vavacars Fatih Karagümrük'ü konuk etti ve sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Mücadele sonrası siyah-beyazlılarda Valentin Rosier açıklamalarda bulundu ve "Bugün her şey muazzamdı, takım muazzamdı, taraftar muazzamdı. Çok güzel bir galibiyet aldık." dedi. | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.08.2022 00:11
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Valentin Rosier, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
İşte o sözler:
Bugün her şey muazzamdı, takım muazzamdı, taraftar muazzamdı. Çok güzel bir galibiyet aldık, şampiyon olmayı buradaki her oyuncunun yaşamasını isterim. Kevin benim kardeşim, o gol attığında mutlu oluyorum ve bu gol sevinçlerini onunla yaşamak çok güzel.
Takım içinde disiplinlik söz konusu, bu disiplinlik şampiyonluk disiplini. Bu güzel havayı devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Celtic deplasmanına konuk olacak. Siyah-beyazlıların İskoçya kafilesi açıklandı. İşte detaylar... -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında 5 Kasım Perşembe günü deplasmanda Celtic'in konuğu olacak. Celtic Park'ta oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ta bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan Orkun Kökçü'den, siyah beyazlılara müjdeli haber geldi. 25 yaşındaki yıldız ismin takımla çalışmalara başladığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin dördüncü haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Celtic maçının hazırlıklarını tamamladı.