BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERİ: Valerien Ismael istedi yönetim harekete geçti! Kartal'dan Riechedly Bazoer hamlesi
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael'in, yönetime verdiği transfer listesindeki ilk isim belli oldu. Siyah beyazlıların, transfer hedefinde 25 yaşındaki savunma oyuncusu Riechedly Bazoer olduğu ortaya çıktı. Vitesse ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Bazoer, Kartal'a çok yakın. İşte flaş gelişmenin detayları... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.03.2022 23:31
Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmalarına hız verildi. Siyah-beyazlılarda Valerien Ismael ile birlikte yeni bir sisteme geçilecek. Takım, bundan sonra 3-4-3 dizilişiyle sahaya çıkacak. Fransız teknik adam, ligin son 8 haftası için takım içinden alternatifler ararken, gelecek sezon için de çalışmalar yapıyor.
Fotomaç'ın haberine göre, Valerien Ismael'in ismini verdiği ilk oyuncunun ise Riechedly Bazoer olduğu iddia edildi. Hatta Beşiktaş yönetiminin Riechedly Bazoer ile sözlü anlaşma yaptığı iddialar arasında yer aldı.
34 MAÇTA OYNADI
Hatta Hollanda basını, siyah-beyazlıların ilk transferini Vitesse'den yapacağını yazdı. Haberde Beşiktaş'ın, teknik direktör Ismael'in isteğiyle sezon sonunda Vitesse ile sözleşmesi bitecek olan Riechedly Bazoer'i transfer edeceği, prensipte anlaşmanın bile sağlandığı belirtildi.
Sezon sonunda Vitesse ile sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki Bazoer, Hollanda ekibiyle bu sezon 34 maça çıktı. Riechedly Bazoer, sağ ve sol stoper dışında ön libero mevkiinde de görev yapabiliyor.
MÜKEMMEL BİR 'TAKIM' OYUNCUSU
Valerien Ismael, Wolfsburg'u çalıştırdığı dönemde Bazoer'i ocak ayında transfer etmişti. Wolfsburg, o dönemde Riechedly Bazoer için Ajax'a 12 milyon euro bonservis ödedi. Ancak kısa süre sonra Ismael takımdan ayrılınca, beraber çalışma şansları yarıda kaldı. Ismael, o dönemde Bazoer hakkında, ''Onu iyi tanıyorum. Yeteneklerine güveniyorum. Mükemmel bir takım oyuncusu" ifadelerini kullanmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer-Sheva ile oynayacağı karşılaşmanın adresi belli oldu. Siyah-beyazlıların 26 Kasım'daki mücadeleyi Gürcistan'ın Batum kentinde seyircili oynayacağı kesinleşti. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Fayna'nın Stefano Borghi ve Gianluca Di Marzio ile birlikte sunduğu Sky Calcio Unplugged podcastine konuk olarak açıklamalarda bulundu. -
EuroLeague'in 9. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, İtalya deplasmanında Virtus Bologna'yı Conor Morgan'ın son saniye üçlüğüyle 103-101 mağlup ederek 4. galibiyetini aldı.