Beşiktaş'ta akıllarda tek soru: Hangi yabancı gidecek? 4 futbolcu...
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Rosier ve Ghezzal'ın bonservisini alan Beşiktaş, Batshuayi için de bastırıyor. Siyah-beyazlıların kadrosunda 15 yabancı bulunurken, kimlerle yolların ayrılacağı da merak konusu oldu. İşte yönetimin gelecek planlarında yer almayan 4 isim... | Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.08.2021 - 06:40
Beşiktaş'ta kadro güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosunda 15 yabancı futbolcu bulunduran siyah-beyazlıların Batshuayi'yi kadroya katabilmesi için bazı futbolcularla yollarını ayırması gerekiyor. Fotomaç'ın haberine göre; Geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük'te tamamlayan Jeremain Lens için İstanbul takımı yeniden talip oldu. Yeni Malatyaspor'a gideceği konuşulan Douglas için ise her iki takım arasında görüşmeler sürüyor.
ABD'li oyuncu Tyler Boyd sakatlandı. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun TFF listesine bildirilmeyeceği ifade edildi. Beşiktaş'ta şanssız bir sakatlık yaşayan ve sahalardan uzun süre uzak kalacak olan genç yıldız Ajdin Hasic'in sözleşmesinin dondurulması ve yabancı kontenjanında yer açılması hedefleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Gabriel Paulista'nın ailevi gerekçelerle takımdan ayrılma talebini kulübe ve teknik ekibe ilettiğini ve oyuncuya transfer görüşmeleri için izin verildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın transfer listesine dahil ettiği Inter forması giyen Luis Henrique ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı kanat oyuncusuna talip olduğunu bildirdi. İtalyanlar ise, “Bölgesine yeni futbolcu aldıktan sonra görüşebiliriz” yanıtını verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Mert Günok'un sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş ile sözleşmesi feshedilen Mert Günok, Fenerbahçe'ye imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...