Son dakika transfer haberi: Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den yöneticilere tam yetki! "İstediğinize teklif yapın"
Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş'ta yeni sezonun hazırlıkları başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de başarı istiyor. Bu kapsamda önemli transferler yapmak isteyen Çebi, adeta gemileri yaktı. Çebi'nin Larsen, Cuisance, Kurzawa, van Aanholt, Alioski, Stanciu gibi oyuncuların menajerleri hakkında bilgi toplamaya başladığı ve bu oyuncuların menajerlerinin Türkiye'deki bağlantıları ile temas kurulduğu iddia edildi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (BJK haberleri)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.07.2021 - 06:40
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer harekatında gemileri yaktı. G.Saray Başkanı Burak Elmas'ın basın toplantısı sırasında söylediği, "Evet, Ghezzal ile görüştük. İstediğimiz her oyuncuyla görüşmeye devam ederiz" sözleri Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi kızdırdı.
Daha birkaç gün önce 4 büyük kulübünün başkanının katılığı aldığı canlı yayında, "menajer oyununa gelmeyelim" diyerek mesajı gönderen Çebi, Elmas'ın bu sözleri sonrasında adeta savaş ilan etti. Fotomaç'ın haberine göre; Burak Elmas'ın bu açıklamalarının ardından Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ'la görüşme yapan Başkan Çebi, kulübün profesyonellerini de bilgilendirdi.
Ezeli rakipleri ile adı anılan oyuncular için teklif hazırlanmasını isteyen Başkan Çebi'nin bu kararının ardından Larsen, Cuisance, Kurzawa, van Aanholt, Alioslki, Stanciu gibi oyuncuların menajerleri hakkında bilgi toplamaya başladığı ve bu oyuncuların menajerlerinin Türkiye'deki bağlantıları ile temas kurulduğu iddia edildi.
DİĞER HABERLER
-
Cagliari forması ile Serie A'da çıktığı son 2 maçta da gol atmayı başaran Semih Kılıçsoy'un menajeri Federico Pastarello çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Beşiktaş GAİN, Aliağa Petkim Spor'u Jonah Mathews'ın son saniye üçlüğü ile 75-72 mağlup etti. -
Beşiktaş'ta yönetimin Chelsea’nin genç yeteneği Tyrique George için harekete geçtiği iddia edildi. Siyah-beyazlılar, potansiyeli yüksek oyuncuyu kiralama formülü ile kadrosuna katmayı hedefliyor. İşte ayrıntılar... -
Devre arasında kaleci eklemesi yapmak isteyen Beşiktaş'ta, Filip Jorgensen transferi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Danimarkalı file bekçisinin menajerinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...