Son dakika transfer haberi: Hollanda'dan flaş iddia! Beşiktaş genç yıldız için resmi teklif yaptı
Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak duble yapan Beşiktaş, yeni sezonda da iddialı bir takım oluşturmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını hızlandıran siyah beyazlılar, Hollanda'dan flaş bir ismi gündemine aldı. İşte Kartal'ın genç yıldız için yaptığı teklif ve diğer detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.05.2021 12:26
2020-2021 sezonunu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta, gelecek yılın planlaması yapılıyor. Siyah beyazlıların, Hollanda'nın NEC Nijmegen'in takımında top koşturan Türk asıllı oyuncu için devreye girdiği iddia edildi.
Beşiktaş'ta, Sergen Yalçın ve scout ekibinin raporu doğrultusunda transfer listesi belirlendi.
Kartal'ın, NEC Nijmegen forması giyen Türk asıllı oyuncu için transfer teklifi yaptığı aktarıldı.
De Gelderlander gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş'ın yanı sıra Türkiye'den somut şekilde Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer adına devreye girdikleri belirtildi.
O İSİM ELAYIS TAVSAN!
İlk teklifin yapıldığı o ismin Türk asıllı oyuncu Elayis Tavsan olduğu açıklandı.
Siyah beyazlılar, Elayis Tavsan için 1.5 milyon Euro'luk teklifte bulundu.
Bu teklifin NEC tarafından reddedildiği ve Kartal'ın 2 milyon Euro'luk yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı yazıldı. Genç ismin, kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Geçtiğimiz yıl Sparta Rotterdam'dan 200 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 20 yaşındaki sağ kanat, bu sezon çıktığı 39 maçta 11 gol, 8 asist kaydetti. Genç yıldız, kariyerinde Victoria '04 Vlaardingen Jugend ve Telstar gibi takımlarda forma giydi. Hollanda'nın alt yaş kategorilerinde de görev alan Elayis Tavsan'ın güncel piyasa değeri ise 450 bin Euro.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın golcü transferi için gündeminde yer alan Romelu Lukaku hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Belçikalı yıldızın Napoli'deki geleceği, kulüp başkanıyla gerçekleştirdiği görüşmenin ardından netlik kazandı. -
Beşiktaş, yaz transfer döneminde orta sahaya bir hamle yapmak isterken gündemine gelen isim ise ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan o habere göre Siyah-beyazlıların Newcastle United forması giyen 26 yaşındaki Joe Willock'u transfer etmek için harekete geçtiği öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2’nci eleme turu ilk maçında Danimarka temsilcisini yenerek avantaj yakalamayı hedefliyor. Tüpraş Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı İspanyol Burgos yönetecek. İşte siyah-beyazlıların Midtjylland maçı muhtemel 11'i... (BJK spor haberi) -
Yaptığı transfer hamleleriyle yeni sezona güçlü bir şekilde giren Beşiktaş, santrfor takviyesi için kolları sıvadı. Dusan Vlahovic'i uzun süredir gündeminde tutan siyah-beyazlıların oyuncu için bir hamle daha yapıp yapmayacağı belirsizliğini korurken, İtalyan basınından transfer hakkında dikkat çeken bir gelişme duyuruldu.