Son dakika spor haberi: Beşiktaş'a transferde üzücü haber! 8 milyon Euro'ya...
Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılarda birçok ismin transferdeki belirsizliği sürerken, Başkan Ahmet Nur Çebi, özellikle Rosier ve Ghezzal ile devam etmek istediklerini ifade etmişti. Kartal'ın planlarını suya düşüren haber Rusya'dan geldi. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.05.2021 10:56
- Güncelleme Tarihi: 19.05.2021 12:34
Süper Lig'de cumartesi günü şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde de Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı takım bu sonuçla sezonu çifte kupayla tamamlayıp tarihi başarıya imza attı.
Tarihinde 3. kez duble yapan siyah-beyazlı takım ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Beşiktaşlı yöneticiler kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
JOSEF'LE SÖZLEŞME YENİLENDİ
Josef' de Souza ile sezon içinde sözleşme yenileyen siyah-beyazlı yönetim, başarıda büyük pay sahibi olan takımın iki yıldızı Ghezzal ve Rosier'le yola devam etmek için girişimlere başladı.
ROSIER'DE FLAŞ GELİŞME
Beşiktaş'ın Sporting'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Rosier ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kupa maçında da fileleri havalandıran 24 yaşındaki sağ bek için Portekiz ekibinin kapısı çalındı.
DINAMO MOSKOVA'DAN TEKLİF
Record gazetesinin haberine göre Rusya'nın Dinamo Moskova kulübü Valentin Rosier için 6.5 milyon euroluk bonservis teklifinde bulundu. Ancak bu teklif için ummadıkları bir tepkiyle karşılaştı.
1.5 MİLYON EURO DA BONUS EKLENDİ
Dinamo'nun 6.5 milyon euroluk teklifine, başarı koşullarına bağlı olarak 1.5 milyon euro bonus da eklendi. Ancak Rosier'in Rus kulübüne gitmeyi reddettiği belirtildi.
ROSIER DÜŞÜNÜLMÜYOR
Portekiz'de ligi bu sezon şampiyon tamamlayarak 19 yıllık hasrete son veren yeşil-beyazlılarda başarının mimarı olarak gösterilen teknik direktör Ruben Amorim'in planları arasında Rosier'in gelecek sezon için de bulunmadığı aktarıldı.
Fransız sağ bekin takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılırken, bu kez bu transferin bonservisiyle birlikte bir takıma gitmesi şeklinde olabileceği belirtildi. Sporting iki yıl önce oyuncuyu Dijon'dan 5 milyon euro karşılığında almıştı.
LİGDE 1 GOL, 7 ASİST
Rosier bu sezon ligde 33 maçta sahaya çıkarken 1 gol attı 7 de asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 maçta forma giydi ve 2 kez fileleri havalandırdı.
Milliyet'in haberine göre Beşiktaş futbolcuyu bir sezonluğuna kiralamak için Sporting kulübüne yıllık sadece 200 bin euro vermişti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş-Kocaelispor mücadelesinin 38. dakikasında sakatlanan Vaclav Cerny, yerini İlhan Fakılı'ya bıraktı. -
Beşiktaş-Kocaelispor karşılaşmasının 29. dakikasında Tayfur Bingöl'ün yaptığı müdahale sonucu Tiago Djalo yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kocaelispor'u 2-1 mağlup ederek zirvede farkı 1'e indirdi. Siyah-beyazlıların galibiyeti sonrası puan durumu da güncellendi. -
Beşiktaş'ta, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Kocaelispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Vaclav Cerny'nin son durumu belli oldu. 28 yaşındaki futbolcunun sol uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve ödem saptandığı açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)