Beşiktaş'ta Sergen Yalçın’dan ilk 11'de 3 değişiklik
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, ilk 11'de 3 değişikliğe gitti. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.03.2021 19:04
Süper Lig'in 29. haftasında ligin güçlü takımlarından Gaziantep FK'yı konuk eden Beşiktaş'ta ilk 11 belli oldu. Hafta içinde Yeni Malatyaspor karşısına çıkan 11'den 3 değişiklik yapan Teknik Direktör Sergen Yalçın; Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz ve Adem Ljajic'i kadroya dahil etti. Bu oyuncular ilk 11'e dönerken, Utku Yuvakuran, Fabrice N'Sakala ve Necip Uysal ise kulübeye geçti.
Beşiktaş'ın Gaziantep FK karşısındaki 11'i şu şekilde:
Ersin - Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan - Josef, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin - Aboubakar.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş, eski yıldızı Gedson Fernandes'i yeniden kadrosuna katmayı hedefliyor. Siyah beyazlıların bu transferdeki yol haritası ise netleşti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Samsunspor mağlubiyetinin ardından konuştu. -
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Samsunspor ile Beşiktaş karşılaştı. Siyah beyazlılar maçtan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Samsunspor - Beşiktaş mücadelesini çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)