İşte Beşiktaş'ın penaltı kazandığı pozisyon
Süper Lig'in açılış haftasında dev maçta Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Siyah-beyazlılar, mücadelenin 63. dakikasında penaltı kazanırken, yeni transfer Bernard Mensah, 64. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.09.2020 21:55
Süper Lig'in ilk haftasındaki dev maçta Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Konuk takım mücadelenin 63. dakikasında Atiba'ya yapılan müdahale sonrası penaltı kazandı. VAR incelemesinin ardından Trabzonsporlu futbolcu Flavio, çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 64. dakikadaki penaltıyı gole çeviren Bernard Mensah, takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.
İşte penaltı pozisyonu:
Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır.
DİĞER HABERLER
-
Dusan Vlahovic transferinde istediği sonucu alamayan Beşiktaş, rotasını Romelu Lukaku'ya çevirdi. Siyah-beyazlı yönetimin, Napoli ile temasa geçerek 32 yaşındaki Belçikalı golcünün transferi için kapsamlı bir çalışma yürüttüğü öne sürüldü. -
Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Dusan Vlahovic hakkında İtalyan basınından çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Yıldız golcünün, siyah-beyazlıların teklifini beklemeye aldığı ve Juventus ile tekrardan yakınlaşmaya başladığı belirtildi. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Armand Lauriente, siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak bakıyor. Fransız kanat oyuncusunun transferi kabul ettiği belirtilirken, Sassuolo'nun ise gelen tekliflere rağmen oyuncunun ayrılığına henüz onay vermediği ifade edildi. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ın yeni transferi Salih Özcan, siyah beyazlıların Slovakya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milli futbolcu, "Çok mutluyum. Beşiktaş büyük bir aile ve büyük bir camia. Herkes beni iyi karşıladı. Çok mutluyum, maçların başlamasını dört gözle bekliyorum. Orkun'la oynamak benim için çok güzel bir şey. Aynı düşünüyoruz. Bazı pozisyonlarda kendimi rahat hissediyorum, oynama stilinden dolayı. Milli takımda da gördünüz. İyi olacağını düşünüyorum. Orkun Kökçü'nün transferde etkisi var. Ara sıra aradı ve konuştuk. Durumu sordu. Orkun'un da bir şekilde etkisi var. Kendimi rahat hissettiğim pozisyon 6, Orkun biraz daha önde. O golleri atsın da ben arkasını süpürürüm" dedi. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)