Renato Tapia iddiası
Hollanda medyası, boşta olan 24 yaşındaki orta saha için Beşiktaş’ın devrede olduğunu ileri sürdü; “Türkler, Tapia için savaşa girdi” denildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.07.2020 06:40
- Güncelleme Tarihi: 18.07.2020 18:05
Beşiktaş gelecek sezon için transfer çalışmalarını yürütürken, rotasını bu kez Hollanda'ya çevirdi. Hollanda basınında yer alan habere göre siyah-beyazlılar Renato Tapia için devreye girdi. Fr-fans.nl adlı internet sitesinin konu ile ilgili "Türkiye'nin gözde kulübü, Renato Tapia transferi için savaşa girdi. Renato Tapia, bu ay başında Feyenoord'dan ayrıldı. Şu anda oyuncu serbest statüde bulunuyor. Yıldız futbolcu Feyenoord ile toplamda 82 maça çıktı ve 3 golü rakip filelere göndermeyi başardı. Perulu futbolcunun talibi çok. Rangers, Cruz Azul, Boca Juniors, Angers ve Celta Vigo şu anda oyuncuya ilgi gösteren kulüpler arasında bulunuyor" ifadesini kullandı. 24 yaşındaki Perulu orta sahanın ülkesinde de bu iddiaya yer verilerek "Türkiye'nin en iyi kulüplerinden biri olan Beşiktaş da, Tapia için transfer görüşmelerinde bulunuyor" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrıldı ve deplasman karnesindeki kötü gidişatı sürdürdü. Dış sahada oynadığı ilk 5 maçta yalnızca 4 puan toplayan siyah-beyazlılar, son 5 sezonun en düşük deplasman performansını sergilerken İtalyan basını da Vincenzo Italiano yönetimindeki Kartal'ın puan kaybını gündemine taşıdı. -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında 5 Kasım Perşembe günü deplasmanda Celtic'e konuk olacak. Kritik karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Sascha Stegemann'ın yöneteceği açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Leandro Trossard, siyah-beyazlılardaki günlerine dair açıklamalarda bulundu. Transfer sürecine ilişkin konuşan Belçikalı yıldız, Türkiye'ye gelme sebeplerinden biri olarak Vincenzo Italiano'yu gösterdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi)