Gökhan Gönül'den ayrılık açıklaması!
Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Sezon sonunda siyah-beyazlı takımla sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan başarılı oyuncu, geleceğiyle ilgili konuştu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.07.2020 23:22
- Güncelleme Tarihi: 14.07.2020 00:11
Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ederek bitime 2 maç kala üçüncülük yarışını sürdürdü. Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sezon sonunda biten ve Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Gökhan Gönül, karşılaşmanın ardından beIN SPORTS'a yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 35 yaşındaki futbolcu, "İlk geldiğimde söz verdiğim gibi son ana kadar sonuna kadar mücadele edeceğim. Şu an için bir şey yok, 2 hafta sonra ne olur bilmiyorum. Ben son ana kadar mücadele edeceğim Beşiktaş için." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Yaz transfer döneminde sağ kanada takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Siyah beyazlılar, Ipswich Town'da forma giyen 24 yaşındaki Jaden Philogene'yi gündemine aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Ve Beşiktaş uzun süredir beklediği golcü transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Siyah beyazlıların, 27 yaşındaki Uruguaylı santrfor Darwin Nunez'in transferini bitirmeye çok yaklaştığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında 6 Ağustos Perşembe günü Hradec Kralove ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, orta saha takviyesi için rotasını Franck Kessie'ye çevirdiği öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, Fildişili yıldızın transfer şartlarını değerlendirdiği iddia edildi.