Boateng dönemi artık kapandı
Beşiktaş'ta Kevin Prince Boateng devri kısa sürecek görünüyor. Beşiktaş'ta kiralık anlaşması biter bitmez Floransa'ya dönecek olan Ganalı oyuncuya İtalyan Ligi ekiplerinden Monza talip oldu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2020 06:40
Beşiktaş'ta Kevin Prince Boateng devri kısa sürecek görünüyor. Beşiktaş'ta kiralık anlaşması biter bitmez Floransa'ya dönecek olan Ganalı oyuncuya İtalyan Ligi ekiplerinden Monza talip oldu. Milan'ın eski CEO'su Adriano Galliani, genel direktörlüğünü yaptığı Monza'ya Boateng'i götürmek istediğini açıkladı. Corriere della Sera'a konuşan Galliani, "Boateng ile flört ettim ama parametrelerimizle uyumlu olmayan bir maaş istiyor" ifadesini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Stoper transferinde Agbadou'nun partnerini kadrosuna katmak için hareketegeçen Beşiktaş, Stuttgart forması giyen Jeff Chabot'u gündemine almıştı. Siyah-beyazlıların, Alman temsilcisine yaptığı teklif ve Stuttgart'ın verdiği yanıt belli oldu. İşte detaylar... -
Ve Beşiktaş uzun süredir beklediği golcü transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Siyah beyazlıların, 27 yaşındaki Uruguaylı santrfor Darwin Nunez'in transferini bitirmeye çok yaklaştığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, orta saha takviyesi için rotasını Franck Kessie'ye çevirdiği öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, Fildişili yıldızın transfer şartlarını değerlendirdiği iddia edildi. -
Yaz transfer döneminde sağ kanada takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Siyah beyazlılar, Ipswich Town'da forma giyen 24 yaşındaki Jaden Philogene'yi gündemine aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)