Başkan Erdoğan'dan Ahmet Nur Çebi ve Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, corona virüsü testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı geçiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'i telefonla arayarak şifa dileklerini iletti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.05.2020 - 23:44
- Güncelleme Tarihi: 14.05.2020 - 23:59
İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Erdoğan, Çebi'ye ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra ise bir süre önce beyin ameliyatı geçiren ve taburcu olan Mustafa Cengiz ile görüştü. Erdoğan, başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun dileklerini iletti.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş haberleri: Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Premier Lig devlerinden Chelsea'nin Danimarkalı kalecisi Filip Jörgensen'le el sıkıştığı iddia edildi. İşte haberin tüm detayları... -
David Jurasek ile yollarını devre arasında ayırmak isteyen Beşiktaş, Flamengo'nun sol beki Matias Vina'yı radarına almıştı. Bu transfer çalışması ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... -
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, yeni yıl hakkında bir açıklama yayınladı. -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Filistin'e destek için Galata Köprüsü'nde düzenlenen yürüyüşe katılım gösterdi.