Tyler Boyd'a Kartal kancası
Siyah-beyazlıların geçen sezon A.Gücü’nde kiralık olarak forma giyen Tyler Boyd için kulübü Vitoria Guimaraes’e teklif yaptığı ortaya çıktı!
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.06.2019 08:00
1.7 MİLYON EURO ÖNERİLDİ
Beşiktaş'ın Vitoria Guimaraes ile 2020 yılında sözleşmesi bitecek olan ABD'li oyuncu Boyd için 2 milyon euro vermeyi fazla bulduğu ve 1.7 milyon euro önerdiği; gerekirse transfer için bir sene bekleyebileceği iddia edildi. Siyah-beyazlıların sözleşmesinin bitimine bir sene kalan genç forvet için Portekiz ekibinden indirim beklediği, Portekiz ekibinin 2 milyonda diretmesi halinde ise Beşiktaş'ın Boyd için gelecek sezon devreye gireceği yazıldı. Hem Yeni Zelanda hem de ABD pasaportu olan Tyler Boyd'a MLS'ten gelen cazip teklifler olduğu kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği derbinin ardından usta yorumcu Ömer Üründül, mücadeleyi değerlendirdi. Üründül, karşılaşmaya ilişkin dikkat çeken tespitlerde bulundu. İşte deneyimli yazarın derbi yazısı... -
Beşiktaş-Crystal Palace maçının hakemi, Hollandalı Danny Makkelie oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında 22 Ekim Perşembe günü sahasında İngiliz ekibi Crystal Palace ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.