Pepe transfer kararını Fikret Orman'a iletti
Beşiktaş'ın Portekizli defans oyuncusu Pepe, Çin'den gelen transfer teklifleri üzerine kararını başkan Fikret Orman ve yönetime bildirdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.07.2018 - 12:19
- Güncelleme Tarihi: 05.07.2018 - 12:24
Çin'in Guangzhou Evergrande Kulübü'nden yıllık 7 milyon Euro'luk teklif alan Beşiktaşlı Pepe, "Hayır" dedi. Çin kulübü Beşiktaş'ın 9 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği Portekizli yıldız için siyah beyazlılar 8 milyon Euro önerdi.
Çinliler Pepe'ye de yıllık 7 milyon Euro'dan 2 yıllık bir sözleşme teklif etti. Beşiktaş yönetimi ile görüşen Pepe, "Benim önceliğim futbolu Beşiktaş'ta bırakmak. Para benim için önemli değil. Siz istemezseniz ben hiçbir yere gitmem" diye konuştu. Siyah beyazlı yöneticiler de "Biz de senden çok memnunuz. Madem ki sen de gitmek istemiyorsun Beşiktaş'ta kalmandan dolayı biz de mutluluk duyarız" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce yüzde 30-40 arasında mali açıdan bir tasarrufa gideceklerini belirtmişti.Bu yüzden siyah beyazlı kulüp sağ bek, on numara ve forvet transferi için elindeki oyunculara gelecek iyi tekliflere açıktı. Pepe, Çin'e gitseydi yönetim de transfere yeşil ışık yakacaktı. Diğer yandan Dusko Tosic'ten sonra Pepe de giderse stoperde ihtiyacı da ortaya çıkacak. Beşiktaş, eski oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ü de kulübede bir alternatif oluşturmak için transfer etmeyi planlıyor.
Pepe, Portekiz ile Rusya'daki Dünya Kupası'nda 4 maçta da 90 dakika forma giyip 1 gol attı. Pepe, kupada Muslera'ya ilk golü atan isim olmuştu ancak Portekiz, Uruguay'a 2-1 yenilerek elenmişti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, sezon başında Trabzonspor'a kiralık olarak giden Ernest Muçi'nin geleceğine ilişkin açıklamalar yaptı. -
Sol bekte sezon başında yapılan transferlerden memnun olmayan Beşiktaş, ara transfer döneminde de bir sol bek transferi için çalışmalarını sürdürüyor Siyah-beyazlıların Jurasek ile yollarını ayırıp yerine Vasco da Gama'nın yıldızını transfer etmek istediği iddia edildi. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Rafa Silva’nın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'de 16. hafta geride kalırken zirve yarışı dikkat çekiyor. Dört büyükler olan; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un güncellenen şampiyonluk oranları ise güncellendi. İşte ayrıntılar...