Beşiktaş Brahimi için harekete geçti
Gelecek sezon için çalışmalarına erkenden başlayan Beşiktaş'ın Porto'da forma giyen Brahimi için harekete geçtiği iddia edildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.03.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 30.03.2018 10:01
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken siyah beyazlı ekipte yönetim gelecek sezon için erkenden harekete geçti.
Portekiz'de yayın yapan spor gazetesi Record'un haberine göre Beşiktaş, sezon sonu takımdan ayrılma ihtimali bulunan Anderson Talisca'nın yerine düşündüğü Porto'lu Brahimi için nabız yoklamaya başladı.
Sözleşmesi 2019'da sona erecek olan Cezayirli oyuncu için Beşiktaş'ın transfer teklifi hazırladığı da öne sürülürken, 28 yaşındaki Brahimi'nin daha önce karşı karşıya geldiği siyah beyazlı ekibin oynadığı futboldan ve taraftarından etkilendiği, transfere de sıcak baktığı belirtildi.
1.75 boyundaki Brahimi'nin güncel piyasa değeri 25 milyon € civarında.
1990 doğumluolan Cezayirli futbolcu, daha önce Rennes, Clermont, Granada formaları giydi. Porto'da 4. sezonunu geçiren Brahimi, skorer kimliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Orta sahanın her tarafında forma giyebilen. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 40 maçta 11 gol atarken 7 de asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında İstanbul Başakşehir FK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı. -
Beşiktaş'ta orta saha krizi yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda Orkun Kökçü ve Miretti'nin sakatlıkları Vincenzo Italiano'nun seçeneklerini azalttı. Beşiktaş'ta Başakşehir maçı öncesinde Italiano'nun bu bölge için elinde sadece Salih, Ndidi, Olaitan ve Kartal Kayra'nın kalması teknik heyeti kara kara düşündürüyor. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
Beşiktaş, futbolcusu Ümit Akdağ’ın sağ elinde metakarpal kemikte yer değiştirmemiş kırık tespit edildiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını duyurdu. -
Beşiktaş'ın son dönemdeki en formda oyuncularından Junior Olaitan hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Crystal Palace’ı da boş geçmeyen ve Avrupa arenasında 6 gole etki eden 24 yaşındaki orta sahayı, İngiliz ve Alman kulüpleri takibe aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)