Asrın transferi
İsveçli mega star için Galatasaray ve Beşiktaş amansız yarışa girdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.01.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 13.01.2018 09:53
Türkiye'de ara transfer dönemi şimdilik sakin geçse de dünyayı sarsacak bir bomba her an patlayabilir. Bu sarsıntıya neden olacak isim, dünyanın en iyi birkaç golcüsünden biri olan Zlatan İbrahimovic'ten başkası değil. Türk futbolunun iki devi Beşiktaş ile Galatasaray, Manchester United'lı süper yıldız için düğmeye bastı. Beşiktaş'ın İbrahimovic operasyonunu ilk olarak önceki gün İtalyan medyası açığa çıkardı.
Çizme'den yayılan bu haberin futbol dünyasında yarattığı heyecan sürerken dün de Galatasaray cephesinden benzer bir iddia geldi. Buna göre başkan Dursun Özbek 20 Ocak'taki kongre öncesinde camiaya, "İbrahimovic'le anlaştım" müjdesini vererek seçimi ezici çoğunlukla kazanmayı planlıyor. İbrahimovic'i transfer etmek hiç kolay değil ama görünen o ki Galatasaray da Beşiktaş da bunun için elinden geleni yapacak.
DİĞER HABERLER
-
13 yıl aradan sonra yeniden EuroLeague'de mücadele eden Beşiktaş, 3. hafta maçında Barcelona'yı ağırlayacak. 2. haftada Maccabi Tel Aviv'i yenerek ilk galibiyetini alan siyah-beyazlılar, İspanyol ekibini de devirerek çift maç haftasını galibiyetle kapatmak istiyor. Beşiktaş - Barcelona maçıyla ilgili tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. -
Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Tottenham'da hücum hattını güçlendirme hazırlıkları sürerken Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Oh Hyeon-gyu sürpriz şekilde gündeme geldi. İngiliz ve Kore basını Londra ekibinin devre arasında teklif yapabileceğini duyurdu. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta ayağındaki sakatlık sebebiyle milli takım kadrosundan çıkarılan Orkun Kökçü hakkında sevindirici haber geldi. Siyah-beyazlılarının kaptanın Kocaelispor maçında sahada olacağı aktarıldı. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer çalışmaları sürerken savunma için sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Genoa ve Meksika Milli Takımı'nın 27 yaşındaki stoperi Johan Vazquez'i radarına aldığı öne sürüldü.