Fellaini, Ocak'ta Beşiktaş'ta
Daily Miror gazetesi, siyah-beyazlı takımın, Fellaini’yi devre arasında kadrosuna katmak için Manchester United’la 8 milyon Sterlin’e anlaşma sağladığını yazdı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.11.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 13.11.2017 01:35
Ada basınından Beşiktaş için bomba bir transfer iddiası geldi... The Daily Mirror gazetesinde yer alan haberde, siyah-beyazlı takımın Manchester United'de forma giyen Marouane Fellaini'yi devre arasında kadrosuna katmak için anlaşma sağladığı ileri sürüldü... Beşiktaş'ın bu transfer için Manchester United'a 8 milyon sterlin (yaklaşık 10 milyon euro) ödeyeceği de kaydedildi. 29 yaşındaki Fellaini'nin 'Kırmızı Şeytanlar' ile sözleşmesi gelecek yılın haziran ayında sona erecekti.
KARDEŞİ VE MENAJERİ İSTANBUL'A GELMİŞTİ
Manchester United'in hocası Mourinho'nun Shakhtar Donetsk'ten Fred'i kadrosuna katmayı hedeflediği için Fellaini'nin takımdan ayrılmasına izin verdiği ifade edildi. Belçikalı yıldızın kardeşi Mansour ve menajeri geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmiş, transfer iddiaları üzerine Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi, "Şu anda Manchester ile bir görüşmemiz yok" demişti.
FOTOMAÇ
DİĞER HABERLER
-
Juventus'ta Luciano Spalletti'nin geleceği tartışılırken teknik direktörlük koltuğu için gündeme gelen isimler arasında Beşiktaş'ın hocası Vincenzo Italiano da yer aldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Antonio Conte, Simone Inzaghi ve Francesco Farioli'nin de adaylar arasında olduğu belirtildi. -
Beşiktaş-Crystal Palace maçının hakemi, Hollandalı Danny Makkelie oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı.