Porto Aboubakar'ı geri istedi
Portekiz'in Porto kulübü, Beşiktaşlı oyuncu Aboubakar'ı devre arasında geri almak için teklifte bulundu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2017 - 23:55
Portekiz Premier Lig'inde lider Benfica'nın 1 puan gerisinde şampiyonluk yarışı veren Porto, sezon başında Beşiktaş'a kiraladığı Aboubakar'ı yeniden kadroya katmak için çalışmalara başladı.
Sezon başında 3 milyon 300 bin euro kiralama bedeliyle 1 yıllığına transfer edilen Kamerunlu golcü, Siyah-beyazlılar formayla sezonun ilk yarısında 14 maçta 3 gollük performansla hayal kırıklığı yaratmıştı.
Bonservis bedeli 11 milyon euro olarak belirlenen Aboubakar'ın dil problemi nedeniyle takıma uyum sorunu yaşadığını başkan Fikret Orman açıklamıştı.
Transfer döneminin kapanmasına 10 gün kala golcü arayışlarına devam eden Beşiktaş da Aboubakar'ın maaş yükünden kurtularak forvet transferinde elini güçlendirmenin planlarını yapıyor.
FOTOMAÇDİĞER HABERLER
-
Beşiktaş ve Fenerbahçe sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 1 Ocak'ta Filistin için Galata Köprüsü'nde yapılacak yürüyüşe çağrıda bulundu. İşte o paylaşımlar -
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Sol kanada bir hamle yapmayı planlayan siyah-beyazlılar için Portekiz basınından flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar... -
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, yeni yıl hakkında bir açıklama yayınladı. -
Ocak transfer döneminde kadroya bir sol bek eklemek isteyen Beşiktaş'ta flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Flamengo forması giyen Uruguaylı futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar...