Beşiktaş taraftarı yoğun bakımda
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma sırasında iki taraftar grubu arasında çıkan kavgada yaralanan Beşiktaş taraftarlarından bir kişi yoğun bakımda yatıyor.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.12.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 07.12.2016 18:51
Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliği, maç öncesinde ve maç gününde taraftarlar arasında çıkan kavgalarda Beşiktaş taraftarı arasında yaralananların olduğunu doğruladı.
Beşiktaşlı 10 taraftarın yaralandığı kavgalarda, bıçak darbesi alan bir kişi hariç diğerlerinin taburcu olduğu bildirildi.
Beşiktaşlı bir taraftarın ise başkent Kiev'de 17 numaralı hastanede ameliyat edildiği, sonrasında da yoğun bakımda tutulduğu ifade edildi. Türk taraftarın ameliyat sonrası durumunun iyiye gittiği ifade edildi.
Ukrayna'nın emniyet görevlileri, Dinamo Kiev'in konuk ettiği Beşiktaş'ı 6-0 yenmesiyle sonuçlanan karşılaşma sırasında iki taraftar grubu arasında kavga yaşandığını belirtilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Beşiktaş-Crystal Palace maçının hakemi, Hollandalı Danny Makkelie oldu. -
Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği derbinin ardından usta yorumcu Ömer Üründül, mücadeleyi değerlendirdi. Üründül, karşılaşmaya ilişkin dikkat çeken tespitlerde bulundu. İşte deneyimli yazarın derbi yazısı... -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında 22 Ekim Perşembe günü sahasında İngiliz ekibi Crystal Palace ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.