Beşiktaş, Kiev'e gitti
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. haftasında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak Beşiktaş, bu ülkeye gitti.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.12.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 05.12.2016 17:57
Siyah-beyazlı kafile, uçağının rötarı nedeniyle başkent Kiev'e gecikmeli ulaştı. Beşiktaş teknik heyeti ve oyuncular, havalimanından kalacakları otele geçti. Kafileyi, otelde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Birkaç Ukraynalı da otelde oyuncuları beklerken, bir kişi Ricardo Quaresma'ya hazırladığı özel mesajı verdi.
Beşiktaş, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, bir basın toplantısı düzenleyecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak derbide Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar stadyuma ulaştı. İşte o görüntüler... -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasındaki dev derbide deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Futbol Direktörü Önder Özen, mücadele sonrası A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'yi Rıdvan Yılmaz ve Dusan Vlahovic'in golleriyle 2-1 yenerek ligde 3. galibiyetini aldı. -
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Breno Bidon'un menajeri, siyah-beyazlılar ile yapılan transfer görüşmelerini sonlandırdıklarını açıkladı.