Beşiktaş Caner Erkin'i bitirdi!
Beşiktaş ile Inter kulüpleri arasındaki bonservis krizi çözüldü ve Caner Erkin'in transferi mutlu sona ulaştı. Transferin bitmesinde Caner'in İtalyan ekibine rest çekmesi büyük rol oynadı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.08.2016 - 16:26
Beşiktaş'ta, yılan hikayesine dönen Caner Erkintransferi nihayet bitti.
Inter yönetiminin son anda 1.5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle çıkmaza giren transfer, Caner'in İtalyan kulübüne rest çekmesi sonrasında gerçekleşti.
Caner Erkin, teknik direktör Frank de Boer'in isteği üzerine kendisini kadro dışı bırakan ve 'kulüp bul' diyen Inter yöneticilerine, "Ben Beşiktaş'la anlaştım ve orada oynamak istiyorum. Eğer bonservis parasında ısrar ederseniz transferim gerçekleşmez. Beşiktaş'tan başka kulübü de ben kabul etmem ve sadece antrenmanlara çıkıp paramı almaya devam ederim" diye rest çekti.
Caner Erkin'in bu kararlı tutumu sonrasında geri adım atan Inter, milli futbolcunun transferinden bonservis bedeli istemekten vazgeçti.
Beşiktaş, bedelsiz olarak alacağı Caner'e yıllık 2.2 milyon Euro garanti para ve maç başı ücret ödeyecek.
Caner Erkin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçecek ve kendisini resmen Beşiktaşlı yapan imzayı atacak.
Hürriyet
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu, kış transfer dönemi için Trendyol Süper Lig harcama limitlerini açıkladı. İşte o limitler... -
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Sol kanada bir hamle yapmayı planlayan siyah-beyazlılar için Portekiz basınından flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar... -
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, yeni yıl hakkında bir açıklama yayınladı. -
Ocak transfer döneminde kadroya bir sol bek eklemek isteyen Beşiktaş'ta flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların Flamengo forması giyen Uruguaylı futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar...