Beşiktaş'tan Eren Derdiyok hamlesi
Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Alman golcü Mario Gomez'in dönmeme kararının ardından Kasımpaşa'nın forveti Eren Derdiyok için resmi transfer teklifinde bulundu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.07.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.07.2016 15:00
Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş'ın Eren Derdiyok için kulübe resmi teklifini bugün gönderdiğini söyledi.
Basında adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılan 28 yaşındaki Eren Derdiyok için kulübe ilk resmi teklifin Beşiktaş'tan geldiğini belirten Öksüz, kulüp başkanı Turgay Ciner'in bu teklifi değerlendirdikten sonra siyah-beyazlılara kısa bir süre içinde yanıtını ileteceğini açıkladı.
2014-2015 sezonunda Bayer Leverkusen'den Kasımpaşa'ya transfer olan Eren Derdiyok, ilk yılında sakatlığı nedeniyle 7 maçta forma giydi ve 2 gol attı.
Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkati çeken Eren Derdiyok, Spor Toto Süper Lig'de 31 maçta 13 gol, Türkiye Kupası'nda da oynadığı 1 maçta 1 gol attı. Eren, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı'nın kadrosunda da yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer-Sheva ile oynayacağı karşılaşmanın adresi belli oldu. Siyah-beyazlıların 26 Kasım'daki mücadeleyi Gürcistan'ın Batum kentinde seyircili oynayacağı kesinleşti. -
EuroLeague'in 9. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, İtalya deplasmanında Virtus Bologna'yı Conor Morgan'ın son saniye üçlüğüyle 103-101 mağlup ederek 4. galibiyetini aldı. -
Kasımpaşa ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında oynayacakları maçla birlikte 47. kez rakip olacak. -
Vincenzo Italiano yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlıların transferde ilk hedefi belli oldu. İşte detaylar...