Beşiktaş'tan basketboldaki hakem atamaları ve kararlarına tepki!
Beşiktaş, basketbolda yaşanan hakem atamaları ve hakem kararlarına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.03.2025 - 15:01
- Güncelleme Tarihi: 22.03.2025 - 15:02
Beşiktaş Kulübü, basketbolda yaşanan hakem atamaları ve hakem kararlarına tepki gösterdi.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda Beşiktaş BOA ile Emlak Konut arasında oynanan yarı final maçındaki hakem kararlarına değinilerek, "ÇİMSA ÇBK Mersin bünyesinde görev yapan Hande Ünal'ın eşi Serdar Ünal'ın hakem kadrosunda yer alması, ÇİMSA ÇBK Mersin'in finaldeki rakibini belirleyecek olan Beşiktaş BOA-Emlak Konut karşılaşmasına atanmış olması kabul edilemez büyük bir hatadır ve etik kurallar çerçevesinde hiçbir yeri yoktur." ifadeleri kullanıldı.
Aynı hakemin söz konusu müsabakadan 24 saat sonra Beşiktaş Fibabanka maçına da atandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Umuyoruz ki Serdar Ünal, Onvo Büyükçekmece Basketbol karşılaşmamızda kötü yönetilen ve kamuoyu vicdanında yara bırakmış bir karşılaşmanın psikolojisi ile yer almayacak ve bugün adil bir yönetim sergileyecektir. Her zaman şerefinle oyna hakkınla kazan felsefesini benimsemiş olan kulübümüz, hiç hak etmediği bir biçimde ING Türkiye Kupası finali dışında bırakılmıştır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak talebimizin ayrıcalık değil adalet olduğunu belirtiyor, Beşiktaş BOA takımımızın karşılaşmış olduğu kastın bu akşam Beşiktaş Fibabanka karşısında devam etmemesini temenni ediyoruz. Bununla birlikte Merkez Hakem Kurulu tarafından ING Kadınlar Türkiye Kupası 2025 Dörtlü Final hakem atamaları ile ilgili ivedilikle bir açıklama bekliyoruz."
DİĞER HABERLER
-
EuroLeague’in 8. haftasında Anadolu Efes, İspanya deplasmanında Baskonia’nın konuğu olacak. Lacivert-beyazlı ekip, 7 maçta 3 galibiyet ve 4 yenilgi alarak averajla 14. sırada yer alıyor. Anadolu Efes Baskonia maçını kazanabilecek mi? TSİ 22.30’da başlayacak mücadelede Efes, çift maç haftasında ikide iki yapmak istiyor. Peki, Baskonia-Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda? -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, milli oyuncu Furkan Korkmaz'ı transfer etti. -
EuroLeague'de heyecan devam etti. Ligin 8. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, İspanya deplasmanında Baskonia’ya 86-75'lik skorla mağlup oldu. İşte detaylar... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Basketbol Takımı, Amerikalı pivot Royce Dewayne’yi transfer ettiğini duyurdu.