Ankaragücü'nde 2 corona virüsü vakası!
Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, sosyal medya hesabından bir futbolcu ve bir sağlık personelinin corona virüsü testinin pozitif çıkığını açıkladı.
- Ankaragücü Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.10.2020 10:48
- Güncelleme Tarihi: 24.10.2020 11:04
MKE Ankaragücü Kulübü, corona virüsü semptomları gösteren bir futbolcu ve bir sağlık personelinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını bildirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada; "Rutin testlere devam edilen kulübümüzde, corona virüsü semptomları gösteren bir futbolcu ve bir sağlık personelimizin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Test sonuçları pozitif çıkan futbolcu ve personelimize acil şifalar diliyoruz" denildi.
DİĞER HABERLER
-
MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, MKE Ankaragücü'nü Süper Lig'e tekrar çıkarma hedefiyle yola çıktıklarını ve başkanlığa yeniden aday olduğunu söyledi. -
Son dakika spor haberi: Bu sezon Trendyol Süper Lig'de küme düşen MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'den 1. Lig'e düşen MKE Ankaragücü'nde olağan genel kurul tarihi belirlendi. | Son dakika spor haberleri -
Yeni sezonda 1. Lig'de mücadele edecek MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Kemal Özdeş oldu.