Trabzonspor Umut Nayir için planını belirledi! Dev maçta...
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Rotasyona yerli golcü takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor forması giyen Umut Nayir'i 5 Ocak'ta oynanacak Galatasaray maçına yetiştirmeye çalışıyor. İşte detaylar... (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.12.2025 - 06:41
Yerli operasyonu doğrultusunda iç piyasada pek çok ismi radarına alan Trabzonspor, Konyaspor'dan Umut Nayir'i istiyor. 32 yaşındaki forveti alternatif golcü olarak kadrosuna katmayı planlayan Fırtına, Umut'tan olumlu yanıt almıştı. Fenerbahçe'den transfer olduğu Konyaspor'da 2. sezonunu geçiren Nayir, Süper Lig'de ilk yarıyı 17 maçta 8 gol, 2 asistle tamamladı ve gol krallığı yarışında iddialı bir yerde konumlandı. Fotomaç'ın haberine göre, Konyaspor'la görüşmeler sürerken, yeşil-beyazlılar da Trabzonspor'un sol beki Arif Boşluk'u talep ediyor. Bordo mavili yönetim, Umut'u 5 Ocak'taki Galatasaray derbisine yetiştirmek için girişimlerini hızlandırdı.
DİĞER HABERLER
-
Stoper hattına bir takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Fatih Tekke'nin talebi doğrultusunda Wolfsberger forması giyen Chibuike Nwaiwu'yu gündemine almıştı. Kulübünün yüksek bonservis talebi sonrası son teklifini ileten bordo-mavililer, Avusturya ekibinin yanıtını bekliyor. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor’dan ayrılması gündemde olan sol bek Arif Boşluk’un, kısa süre içerisinde TÜMOSAN Konyaspor'a transferi kesinleşmesi bekleniyor. 22 yaşındaki oyuncunun bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. İşte detaylar… (TS spor haberleri) -
Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, sezon başında atılan planlı adımların sahaya güçlü bir karakter olarak yansıdığını belirterek, "Trabzonspor her zaman büyük hedefleri olan ve bu hedefleri doğru planlama üzerine inşa etmeyi görev sayan bir kulüptür" dedi. -
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Galatasaray forması giyen Ahmed Kutucu için sarı-kırmızılı kulübe ilk teklifini yaptı. İşte detaylar... (TS spor haberi)