TRANSFER HABERİ: Trabzonspor'dan Mamadou Sangare harekatı!
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Rapid Wien forması giyen Malili orta saha oyuncusu Mamadou Sangare’yi kadrosuna katmak için 6 milyon Euro bonservis ücreti teklif etti. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.07.2025 - 15:38
Trabzonspor, Rapid Wien forması giyen Malili orta saha oyuncusu Mamadou Sangare'yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Yurt dışı basınında yer alan haberlere göre bordo-mavililer, 22 yaşındaki oyuncu için Avusturya kulübüne 6 milyon Euro teklif etti.
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Bordo-mavili ekip, Rapid Wien'in Malili orta saha oyuncusu Mamadou Sangare'yi kadrosuna katmak istiyor.
Trabzonspor, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için 6 milyon Euro teklif ederken; TransferFeed'de yer alan bilgilere göre Rapid Wien yönetimi, bu teklifi yeterli bulmadı ve Sangare için 10 milyon Euro talep etti. Taraflar arasındaki pazarlıkların sürdüğü belirtilirken, Trabzonspor'un yeni bir teklif hazırlığında olduğu kaydedildi. Yurt dışı kaynaklı bazı haberlerde ise, Trabzonspor'un Rapid Wien ile prensip anlaşmasına vardığı ve oyuncuya düşünmesi için iki haftalık süre tanındığı iddia edildi. 2002 doğumlu olan Mamadou Sangare, orta sahada görev yapıyor. Salzburg altyapısında yetişen oyuncu, daha önce Zulte Waregem ve Hartberg'de kiralık olarak forma giydi. 2024 yazında Rapid Wien'e transfer olan Sangaré'nin, Avusturya ekibiyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Transferin seyrinin, Trabzonspor'un yapacağı yeni teklif ve Rapid Wien'in tavrına göre netlik kazanacağı ileri sürüldü.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Zecorner Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Kayseri'de oynanan mücadelede rakibini 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla Trabzonspor ligdeki yerini korurken puanını 57'ye yükseltti. Ev sahibi ise sahadan puansız ayrıldı. İşte karşılaşmanın ardından spor yazarlarının yaptığı değerlendirmeler... -
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Zecorner Kayserispor maçı sonrası, "Bu çağa bir isim verecek olursam, İhsan Fazlıoğlu buna 'Ahlaksızlık Çağı' diyor. Ben de buna katılıyorum." dedi. İşte Tekke'nin açıklamalarının tamamı... -
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Paul Onuachu, Zecorner Kayserispor karşısındaki dublesiyle ligdeki gol sayısını 20’ye çıkardı. Burak Yılmaz’a ait olan üst üste 7 maçta gol atma rekorunu egale eden Nijeryalı oyuncu, 2021-22’deki Gent dönemini de geride bıraktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Süper Lig’in 26’ncı haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)