Trabzonspor'da Ruzomberok maçı mesaisi!
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Trabzonspor, sahasında Ruzomberok'la karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.07.2024 - 00:00
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında 1 Ağustos Perşembe günü sahasında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde bir günlük iznin ardından yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Koordinasyon ve geniş alan çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.
Öte yandan, sakatlığı nedeniyle Ruzomberok maçı kadrosuna alınmayan Borna Barisic'in de antrenmanda yer aldığı öğrenildi.
Bordo-mavili takım, yarın akşam yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Beşiktaş maçının ardından flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Son dakika Trabzonspor-Beşiktaş maçı haberleri: Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Fotomaç gazetesi yazarları, Trabzonspor-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (TS-BJK spor haberi) -
Trabzonspor, 3-3 biten Beşiktaş maçının ardından sosyal medya hesabından Fatih Tekke paylaşımı yaptı. -
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk eden ve 3-1 geriye düştüğü maçtan 3-3lük beraberlikle ayrılmayı başaran Trabzonspor'da başkan yardımcısı Taner Saral, mücadele sonrası sert bir açıklama yaptı.